ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Διήμερη περιοδεία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα (30-31 Μαρτίου)

 Διήμερη περιοδεία του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη,


σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα


30 - 31 Μαρτίου 2022


Το ΜέΡΑ25 στην Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα, τα Ιωάννινα, στα νοσοκομεία, τις φυλακές, τα Πανεπιστήμια, οπουδήποτε χάσκουν οι πληγές των πολιτικών της «Μητσοτάκης ΑΕ», μαζί με τους πολίτες.


Διήμερη περιοδεία θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 30 και την Πέμπτη 31 Μαρτίου σε Κέρκυρα, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.


 


Το πρόγραμμα της περιοδείας


Τετάρτη 30 Μαρτίου


Στην Κέρκυρα θα βρεθεί την Τετάρτη, 30/3/2022 ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, σε μια επίσκεψη που θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του βιβλίου του «Το Άλλο Τώρα» στο Επιμελητήριο του νησιού στις 19.00.


Νωρίτερα, από το πρωί της Τετάρτης, συνοδευόμενος από τις οργανώσεις του κόμματος του νησιού, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις.


9.00 στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, θα έχει συνάντηση με τα σωματεία Ιατρών, Νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και προσωπικού καθαριότητας.


10.45 στο παλιό Ψυχιατρείο Κέρκυρας, θα συναντηθεί με την μονάδα απεξάρτησης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και το σύλλογο γονέων «ΔΙΑΠΛΟΥΣ» και τους εκπροσώπους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φυλακών Κέρκυρας.


12.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη στα ΜΜΕ της Κέρκυρας, στην αίθουσα της Νομαρχίας Κέρκυρας.


19:00 παρουσίαση του βιβλίου «Το Άλλο Τώρα» στο Επιμελητήριο Κέρκυρας με τον οικονομολόγο-διεθνολόγο Κώστα Βέργο. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρίνα Μοσχάτ.


Σε συνέχεια της περιοδείας του, στις 31/3/2022 ο Γιάνης Βαρουφάκης θα επισκεφθεί τα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα.


 


Πέμπτη 31 Μαρτίου


Ηγουμενίτσα


10:45 Δήλωση για την ιδιωτικοποίηση Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας.


Ιωάννινα


14:30 Ομιλία σε φοιτητές/φοιτήτριες με τίτλο: «Τεχνολογία, Χρήμα, Πόλεμος» στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης «Δημήτρης Χατζής» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


21:00 Συνάντηση με ΔΣ Επιμελητηρίου & Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Νομού, στα γραφεία του Επιμελητηρίου.


 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]