Ο Δήμος Κόνιτσας για τη νέα σειρά του mega για τον Άγιο Παΐσιο



Την Πέμπτη 10/02/2022 έρχεται στο Mega η νέα ιστορική – βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που παρουσιάζει την πορεία του Αγίου από την γέννησή του στην Καππαδοκία το 1924, τα πρώτα βήματά του στην Κόνιτσα, τον μοναχικό του βίο, μέχρι την Κοίμησή του το 1994.  

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή της εταιρείας GREEN OLIVE FILMS με εξαιρετικές ερμηνείες κορυφαίων Ελλήνων ηθοποιών, όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου, η Σμαράγδα Σμυρναίου, ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ο Γιάννης Στάνκογλου και άλλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. 

Τον Ιούνιο του 2020 οι συντελεστές της παραγωγής της εταιρείας επισκέφθηκαν το γραφείο του Δημάρχου για πρώτη φορά και σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια με την παρουσία και των Αντιδημάρχων, τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούσαν στην τηλεοπτική σειρά. Σε συνεργασία και με τη Μητρόπολη Δρυϊνουπόλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης υπεδείχθησαν κατάλληλοι χώροι για τα γυρίσματα (πατρική οικία Αγίου Παϊσίου στην Κόνιτσα, ναοί και χώροι λατρείας στην Κόνιτσα και στα χωριά της) και καθορίστηκε η βοήθεια, που μπορούσε να προσφέρει ο Δήμος σε προσωπικό, εξοπλισμό κλπ. Στη σειρά συμμετείχαν και πολλοί συντοπίτες μας ως κομπάρσοι, οι οποίοι βίωσαν μια μοναδική εμπειρία. 

Η συνεργασία μας με την εταιρεία παραγωγής και όλους τους συντελεστές της σειράς υπήρξε άψογη. Από την πρώτη στιγμή η δημοτική αρχή αγκάλιασε την προσπάθεια με κάθε δυνατή βοήθεια, όπως και με ανακοινώσεις - προβολή σε τηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα πανελλήνιας εμβέλειας, συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην γνωστοποίηση της αξιόλογης παραγωγής. 

Ο Δήμος Κόνιτσας συγχαίρει την Εταιρεία Παραγωγής, τους σπουδαίους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ευχόμαστε η σειρά να έχει την επιτύχια που της αρμόζει.  

Είναι ιδιαίτερη η τιμή για τον τόπο μας, να έχει προστάτη τον Άγιο Παΐσιο, που έζησε μεγάλο μέρος της ζωής του εδώ. 

Πάντα θα θα σεβόμαστε τη μνήμη του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]