ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Συναντήσεις του Δημάρχου Mωυσή Ελισάφ στα Υπουργεία Πολιτισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ποια ζητήματα συζητήθηκαν


Συνεργασία με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υφυπουργό Νικόλα Γιατρομανωλάκη είχε ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ για σειρά θεμάτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε αναλυτικά την Υπουργό για την πορεία και την εξέλιξη των έργων του «Πολιτιστικού Πάρκου» στην περιοχή του Κάστρου και η Υπουργός δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει σύντομα επιτόπια επίσκεψη.

Η κ. Μενδώνη απάντησε θετικά στο αίτημα του Δήμου για την παραχώρηση του Βελή- Τζαμιού, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι περισσότεροι χώροι εξάλλου αξιοποιούνται από τον Δήμο για πολιτιστικές δράσεις από τις πολιτιστικές δομές.


Στη συνάντηση ο Δήμαρχος ζήτησε οικονομική στήριξη για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην περιοχή κάνοντας γνωστά και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει από την πανδημία.

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θεόδωρο Λιβάνιο.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ψηφιακή αναβάθμιση και τις παρεμβάσεις που δρομολογούνται στο Δήμο μέσω της χρηματοδότησης των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Δήμος ολοκληρώνει εντός των ημερών το σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού, το οποίο περιλαμβάνει «έξυπνες» παρεμβάσεις στους τομείς της κινητικότητας, του τουρισμού, της ενέργειας και της πολιτικής προστασίας καθώς επίσης δράσεις αναβάθμισης των ψηφιακών υποδομών της πόλης και ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων των δημοτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]