ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

KKE (μ-λ) Κομματική οργάνωση Ιωαννίνων: Συγκέντρωση και διαδήλωση, το Σάββατο 5/2 στην Περιφέρεια

 


Εν μέσω πανδημίας..

Τα λαϊκά νοικοκυριά που δοκιμάζονται χρόνια τώρα από τη σκληρή λιτότητα, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, την ανεργία και την φοροληστεία, βρίσκονται σε απόγνωση.

Τα απανωτά κύματα των ανατιμήσεων και το τσουνάμι της ακρίβειας σαρώνουν το εργατικό - λαϊκό εισόδημα και εξωθούν βίαια εκτεταμένα λαϊκά στρώματα στη φτωχοποίηση. Ενώ παράλληλα πάνω από ένα εκατομμύριο είναι οι νέοι άνεργοι με την κυβέρνηση να βάζει στο στόχαστρο το όποιο επίδομα ανεργίας ακόμη δίνεται.

Η κυβέρνηση της ΝΔ από την τοποθέτηση για το... παγκόσμιο ζήτημα της ακρίβειας και την ενίσχυση για το ρεύμα, προσπαθεί να κρύψει την αφαίμαξη του εισοδήματος, ενώ τα καλοπληρωμένα ΜΜΕ διατυμπανίζουν τα "μέτρα στήριξης" στη γνωστή τακτική μετατροπής του μαύρου σε άσπρο.

Την ίδια περίοδο τα ιμπεριαλιστικά αφεντικά της ΕΕ υπενθυμίζουν στην κυβέρνηση τις "δεσμεύσεις" προμηνύοντας νέα μέτρα επίθεσης. Η ροή πλούτου "από τα κάτω" προς την κεφαλαιοκρατία και από το εσωτερικό της χώρας "προς τα έξω" εκτινάσσεται και με όχημα την ακρίβεια.

ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ  σε εκλογική τροχιά "εν μέσω πρότασης μομφής" επενδύουν σε επιδοματική ρητορική, αποπροσανατολίζοντας το  λαό.

Ενώ τα ρεφορμιστικά συνδικάτα αρνούνται επί του πρακτέος να βάλουν το ζήτημα της πάλης για αυξήσεις που να καλύπτουν το  κόστος ζωής.

Η ακρίβεια, η φτώχεια, η αντιμετώπιση της επίθεσης αποτελεί παλλαϊκό ζήτημα.

Καλούμε σε συγκέντρωση και διαδήλωση, το Σάββατο 5/2, στις 12 μ., στην Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]