H παράταξη Γιάννενα Τώρα έκοψε τη βασιλόπιτα -Ο Παναγιώτης Δεβελέγκας κέρδισε το φλουρί!

 


Η Γραμματεία της δημοτικής παράταξης «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας το μεσημέρι του Σαββάτου 26-2-2022 στον φιλόξενο χώρο του «Γυαλί Καφενέ» παρουσία του Δημάρχου Μωυσή Ελισάφ, του Γραμματέα του Δήμου Βασίλη Ζωγράφου και μελών της παράταξης, τηρουμένων των απαιτούμενων μέτρων λόγω της πανδημίας. 


Ο επικεφαλής της παράταξης και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ Άρης Μπαρτζώκας καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στην αρμονική συνεργασία με τον Δήμαρχο και επεσήμανε τη δημιουργική συμμετοχή των μελών της παράταξης στα συμβούλια και τις επιτροπές του Δήμου Ιωαννιτών, τονίζοντας πως το 2022 είναι η πιο κρίσιμη χρονιά καθώς τα έργα που έχουν δρομολογηθεί θα δείξουν το πρόσωπο που θέλουμε να έχουμε στην πόλη.


Ο Δήμαρχος καταρχήν ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία με τα μέλη της παράταξής μας, όπως επίσης και στην συμπόρευση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους συνδημότες μας. 


Ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου δήλωσε κι εκείνος την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας με τον Δήμαρχο και εξήρε τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλονται εν μέσω πανδημίας από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου. Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι σύντομα τα αποτελέσματα της προσπάθειας και για το σύνολο των έργων του Δήμου θα είναι ορατά. 



Τέλος, η Συντονίστρια της Γραμματείας Εύη Μπετούνη ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους σε τέτοιες δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, ευχήθηκε από καρδιάς καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα, ευτυχία, αγάπη και ειρήνη καθώς η σκέψη όλων αυτές τις ημέρες είναι στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση. 




Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Παναγιώτης Δεβελέγκας.


Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» 

27/2/2022


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]