H δολοφονία του 7χρονου στην Κυψέλη που σόκαρε το πανελλήνιο : Στην ανακρίτρια σήμερα για απολογία η σύγχρονη «Μήδεια» και ο Πολωνός σύντροφός της

 


Το κατώφλι της 12ης τακτικής ανακρίτριας περνούν σήμερα για να απολογηθούν για ένα έγκλημα που δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους, τη δολοφονία του 7χρονου Ανδρέα το 2017 στη Κυψέλη, η 29χρονη μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού και ο 33χρονος Πολωνός σύντροφός της.



Ο τελευταίος, ο οποίος είναι οικοδόμος, μετά τη δολοφονία του μικρού αγοριού έφτιαξε μια τσιμεντένια λάρνακα στη ταράτσα του δώματος όπου έμενε μαζί με τη μητέρα του 7χρονου και εκεί έκρυβε τη σορό του. Όταν στην συνεχεία χρειάστηκε να μετακομίσουν από το σπίτι αυτό μετέφερε τα οστά του παιδιού μέσα σε μια εργαλειοθήκη, την οποία έκρυβε κάτω από ένα καναπέ!


Τα στοιχεία που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μικρό αγόρι έφυγε από τη ζωή ξεπερνούν και τον πιο αρρωστημένο νου.


Η 29χρονη μητέρα και ο σύντροφός της, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών και αλκοολικός, κακοποιούσαν συστηματικά τον μικρό Αντρέα και την αδερφούλα του. Τα δυο παιδιά έμεναν χωρίς τροφή και εμφανίζονταν συχνά με μώλωπες. Το ζευγάρι τα χτυπούσε και τα έβαζε να στέκονται όρθια ως τιμωρία.


Όταν ο 7χρονος Ανδρέας άρχισε να διαμαρτύρεται, τότε ο 33χρονος του έκλεισε το στόμα με μια μονωτική ταινία, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος του. Εκείνη την ώρα, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 29χρονη μητέρα του παιδιού, φέρεται να ήταν μπροστά στο έγκλημα αλλά ήταν …απασχολημένη στον υπολογιστή. Έκτοτε, η ίδια άρχισε να συγκαλύπτει τη δολοφονία του γιου της. Έλεγε σε όσους τη ρωτούσαν για το που ήταν το μικρό αγόρι της, ότι το είχε πάρει ο βιολογικός του πατέρας ο οποίος ζει στην Πολωνία.


Γείτονες του σατανικού ζευγαριού, σύμφωνα με μαρτυρίες τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, άκουγαν συχνά τους άγριους καβγάδες και βίαιες συμπεριφορές του άνδρα, τόσο προς την γυναίκα, όσο και προς τα παιδιά της. Μάλιστα, το 2018 η αδελφή του Ανδρέα, εμφανίστηκε στο σχολείο της με σημάδια κακοποίησης. Αμέσως το σχολείο ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές και το παιδί δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.


Ενώπιον των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο 33χρονος Πολωνός φέρεται να ισχυρίστηκε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού: «Του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες».


Ο ίδιος φέρεται ακόμη να ανέφερε πως μόλις αντιλήφθηκε ότι το παιδί ήταν νεκρό έφτιαξε ένα πρόχειρο «τάφο» με τούβλα στο δώμα. «Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος», είπε ακόμη στους αστυνομικούς ο καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας.


Από την πλευρά της, η 29χρονη μητέρα του άτυχου αγοριού φέρεται να υποστήριξε, ότι δεν ήταν μπροστά στη δολοφονία του παιδιού της και δεν είχε καμία συμμετοχή στο έγκλημα. Ωστόσο, πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι η μητέρα, κατά τη διάρκεια που το άτυχο αγοράκι ξεψυχούσε έπαιζε παιχνίδια στον υπολογιστή, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα προκειμένου να σταματήσει την κακοποίηση του παιδιού, της.


Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο βιολογικός πατέρας του μικρού Ανδρέα όταν πληροφορήθηκε τη μαρτυρική δολοφονία του γιου ξέσπασε κατά του συντρόφου της πρώην συζύγου του. Μάλιστα, ανέφερε πως είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.


«Λυπάμαι για το παιδάκι… Λυπάμαι για το αγγελούδι. Όταν ήταν έξι μηνών εγώ ήμουν ναυτικός. Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε που μένουν…» δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο πατέρας της 29χρονης και ανέφερε ακόμη για την κόρη του: «Είναι καταδικαστέα η πράξη της. Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών όχι για τον θάνατο του παιδιού».


Να σημειωθεί, τέλος, ότι οι δυο κατηγορούμενοι απολογούνται σήμερα στην ανακρίτρια για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και αμέσως μετά την απολογία τους ανακρίτρια και εισαγγελέας θα συσκεφθούν για να αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση.

πηγή   lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]