ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Όλη η Άρτα σε πρώτο πλάνο!
Μικρά βιντεάκια εσωτερικής παραγωγής του Δήμου Αρταίων, αφιερωμένα  στην πόλη και τα χωριά 


Στο πλαίσιο ανάδειξης όλων των κοινοτήτων της Άρτας, των γνώριμων αλλά και των  άγνωστων τοπίων τους, ο Δήμος Αρταίων, έχει ήδη προχωρήσει σε παραγωγές μικρών ενημερωτικών βίντεο εσωτερικής παραγωγής. Αυτό σημαίνει, ότι από τους ανθρώπινους πόρους και εξοπλισμό του Δήμου, χωρίς εξωτερικές παραγωγές σε τρίτους, το διαδικτυακό κανάλι του Δήμου στο YouTube ΑRTA WebTV, γεμίζει από εικόνες όλων των περιοχών και των χωριών του Δήμου Αρταίων. Ήδη, στον φακό έχουν αναδειχθεί οι ομορφιές των τοπικών κοινοτήτων της Ρόκκας και των Κωστακιών, ενώ κάθε Παρασκευή ακολουθεί και άλλη περιοχή και βεβαίως οι γειτονιές της πόλης της Άρτας. Επιπλέον στο μέλλον θα υπάρξουν και ενημερωτικά βίντεο με θεματικό και όχι μόνο γεωγραφικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι αρχαιολογικοί θησαυροί της Άρτας, τα εκκλησιαστικά μνημεία, ο σύγχρονος πολιτισμός κλπ.

Σημειώνεται, πως τα βίντεο αυτά αποστέλλονται και μέσω του newsletter του Δήμου, ενώ κατά το καλοκαίρι θα προβάλλονται στις εκδηλώσεις του Δήμου αλλά και στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Ορφέας". 

Όπως σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Λιόντος: «Η εξωστρέφεια και η ανάδειξη του τόπου μας περνά από πολλούς δρόμους. Κάθε ένας προσφέρει και κάτι διαφορετικό στο κοινό που απευθύνεται, ακριβώς γιατί τα κοινά πλέον είναι πολλά. Με τα μικρά μας βίντεο αναδεικνύουμε τον τόπο μας και αφήνουμε ένα μικρό ιστορικό αποτύπωμα στις γενιές που έρχονται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]