Λάκκα Σουλίου:Τι θα γίνει με την κομμένη γέφυρα ;

 


Η γέφυρα στη θέση Μπαλκάνα  που κόπηκε στα δύο από την πρόσφατη κακοκαιρία   έχει δυσκολέψει την κίνηση των κατοίκων στα γύρω χωριά   της Λάκκας Σουλίου αφού ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει ενέργειες αποκατάστασής της .

Ο Σύλλογος Λιππιωτών επισκέφθηκε χθες τον περιφερειάρχη Ηπείρου  μεταφέροντας την ταλαιπωρία των κατοίκων   και ζητώντας ενημέρωση για το τί μέλλει γενέσθαι με την αποκατάσταση της κομμένης  γέφυρας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε  ο κ .Καχριμάνης στους εκπροσώπους του Συλλόγου η Περιφέρεια  έχει μελετήσει το θέμα  και έχει καταλήξει στον τρόπο αντιμετώπισής του και με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα .

Η αντικατάσταση  της γέφυρας θα είναι τύπου Bailey     ώστε να γίνει το συντομότερο δυνατό

 ενώ η  τοποθέτηση θα ξεκινήσει  όταν το επιτρέψουν οι ποσότητες νερού του ποταμού  ώστε  να είναι δυνατή η κατασκευή των βάσεών της   με το χρονοδιάγραμμα να  υπολογίζεται προς το τέλος Φλεβάρη με αρχές Μάρτη .

Η διάρκεια  κατασκευής  ,όπως σημείωσε ο κ.Καχριμάνης  θα είναι περίπου δύο μήνες .

Ο Σύλλογος Λιππιωτών όπως τονίζει σε σχετικό post στα social media θα είναι σε συνεχή επαφή με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας ώστε να έχει πλήρη ενημέρωση για την   πορεία των εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]