ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Τροχαία και Πολιτική Προστασία στην Εγνατία Μαγική λευκή νύχτα στο Μέτσοβο ![βίντεο-φωτό]

 -νεότερη ενημέρωση 09.02 
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία αποκαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας

Επί ποδός        ξημερώματα Τετάρτης κατά μήκος της Εγνατίας Οδού κλιμάκια της Τροχαίας καθώς και μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας στο ύψος του Μετσόβου   για την χωρίς προβλήματα κυκλοφορία των οχημάτων .



Από τα Ιωάννινα μέχρι το Μέτσοβο      μετά τα μεσάνυχτα η κυκλοφορία διεξάγονταν   κανονικά και   σε καθαρό οδόστρωμα  για τα ΙΧΕ οχήματα με τους άνδρες της Τροχαίας να ενημερώνουν τους οδηγούς   πως πρέπει να φέρουν μαζί τους αντιολησθητικές αλυσίδες ή να  έχουν χιονολάστιχα   για να συνεχίσουν το ταξίδι τους με ασφάλεια .

Όσο για τους οδηγούς των φορτηγών  ακινητοποιήθηκαν  στον κόμβο Εγνατίας στα Ιωάννινα με τη διέλευσή τους   προσωρινά να έχει απαγορευτεί  καθώς χιονόπτωση σημειώθηκε στο ύψος του  κόμβου  Μαλακασίου . Οι περισσότεροι από τους επαγγελματίες οδηγούς αν και δείχνουν κατανόηση ευελπιστούν   στην όσο το δυνατόν συντομότερη άρση του απαγορευτικού .

"Έρχομαι από Ιταλία και ταξιδεύω για Θεσσαλονίκη  .Μου έχει ξανασυμβεί να περάσω το βράδυ στα Ιωάννινα .Αν και είναι ταλαιπωρία για εμάς  και   κούραση τί να γίνει θα περιμένουμε " είπε ένας εξ αυτών  μιλώντας  στο epirus-tv-news.gr.


Μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται στο ύψος του Μετσόβου για την άμεση επέμβασή τους ώστε να μην δημιουργηθεί   κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο .

Φτάνοντας στο Μέτσοβο αν και η ποσότητα  του χιονιού  λίγη οι  νυχτερινές λευκές εικόνες  αυτής της περιοχής   πάντα μαγεύουν ....




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]