Ο Μιχάλης Σέρβος, ο πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής, έφυγε από κοντά μας…Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στους Ηπειρώτες και Βορειοηπειρώτες όλου του κόσμου ο αδόκητος θάνατος του Μιχάλη Σέρβου, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή το πρωί της 24ης  του Γενάρη 2022 στο Belleair Beach της Φλόριντας, σε ηλικία 73 ετών. 

Ο Μιχάλης Σέρβος είχε γεννηθεί στα Γιάννενα, αλλά η οικογένειά του καταγόταν από τη Σωπική της Βορείου Ηπείρου.

Διετέλεσε μεταξύ των άλλων και πρόεδρος της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής. Συνιδρυτής και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Φλόριντας, συνιδρυτής και πρώτος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Φλόριντας και ιδρυτής του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Ακόμη συνετέλεσε γενικά στη δημιουργία πολλών φορέων Ελληνισμού και ομογενειακών οργανώσεων. Για την όλη προσφορά του είχε τιμηθεί από διάφορους φορείς.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στις 27 Ιανουαρίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος στο Clearwater της Φλόριντας, όπου εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού εκφράζουν τα ειλικρινή και εγκάρδια συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]