Αγρότες Άρτας:Συμβολικός αποκλεισμός της Ιόνιας Οδού


 Σε συμβολικό αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού, στο ύψος των πλευρικών διοδίων της Άρτας, προχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο του Σκοπευτηρίου, υλοποιώντας τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των Μπλόκων.


Συντεταγμένα εκατοντάδες βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι βάδισαν με αποφασιστικότητα από τον κόμβο του Σκοπευτηρίου, στέλνοντας μήνυμα μαχητικής κλιμάκωσης του αγώνα τους. Με το πανό τους να αναγράφει «όχι στην καταστροφή της εσπεριδοκαλλιέργειας, της κτηνοτροφίας, της ελαιοκαλλιέργειας» και φωνάζοντας «στα μπλόκα της αγροτιάς θα σπάσει της κυβέρνησης ο τσαμπουκάς», απαίτησαν την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


Από την Ιόνια οδό ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Άρτας Βαγγέλης Μπέτσας έστειλε μήνυμα στην κυβέρνηση ότι η αδυναμία των αγροτοκτηνοτρόφων να παράγουν είναι αυτοί που τους υποκινεί και τους βγάζει στο δρόμο σχολιάζοντας παράλληλα ότι με τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί «μας πετάνε τα ψίχουλα ενώ παράγουμε το ψωμί, μας πετούν τα κόκαλα ενώ παράγουμε το κρέας».



Παράλληλα, επισήμανε ότι η άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους όπως το αφορολόγητο πετρέλαιο και όχι μία κάποια επιστροφή φόρου, είναι αυτή που θα οδηγεί στην ανακούφιση των προβλημάτων τους. Δεικτικά σχολίασε ότι η προσπάθεια της κυβερνητικής προπαγάνδας να στρέψει ενάντια στον αγώνα των αγροτών την ελληνική κοινωνία θα πέσει στο κενό επισημαίνοντας ότι τώρα πρέπει να δυναμώσει το αγροτικό κίνημα με νέους συλλόγους.


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Άρτας καλή την Δευτέρα, στις 11 π.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Άρτα.



902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]