ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων συγχαίρει για την δημιουργία του διαδικτυακού τουριστικού οδηγού για το διεθνές αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

 


Η Ένωση μας  από το 2016 οργανώνει εκδηλώσεις Αεροπορικού Τουρισμού στην Ελλάδα, με αεροσκάφη Γενικής Αεροπορίας προερχόμενα από Ευρώπη και τρίτες χώρες, με μεγάλη επιτυχία.


https://www.youtube.com/watch?v=fEBzRK81xbY&t=55s

https://www.youtube.com/watch?v=-1zhh_v4VK4&t=143s


Ο διαδικτυακός τουριστικός  οδηγός, θα βοηθήσει και θα συμβάλει στην ανάπτυξη, του Αεροπορικού Τουρισμού στην Περιφέρεια Ηπείρου.


Οι πληροφορίες που παρέχει σε επιβάτες και επισκέπτες ,που δεν είχαν τη δυνατότητα μέχρι σήμερα, λόγω της έλλειψης ανάλογης ιστοσελίδας, που δίνει πληροφορίες για τις παροχές του αεροδρομίου, τους προορισμούς και τις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο, τις δυνατότητες μετακίνησης, την εύρεση καταλύματος κ.ά. , δίνοντας όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή (π.χ. διαμονή, μετακίνηση, αναψυχή κ.ά.) συμπεριλαμβανόμενου του  τουριστικού οδηγού προορισμού, που ξεναγεί τον επισκέπτη στους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

 

 Οι άντληση πληροφοριών για τις πτήσεις και τον προορισμό, θα αποτελέσει οδηγό για της αεροπορικές εταιρείες ,τις ενώσεις πιλότων, καθώς και σε πολλούς tour operators της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Ελπίζουμε να ακολουθούσουν το παράδειγμα σας και αλλά Αεροδρόμια Περιφέρειες, καθώς και φορείς του δημοσίου όπως  ΕΟΤ ,και η Υπηρεσία Πολίτικης Αεροπορίας.

Όπως έχουν δημιουργήσει άλλα Ευρωπαϊκά κράτη Αεροπορικούς Τουριστικούς Οδηγούς, που απευθύνονται σε πιλότους Γενικής Αεροπορίας, και τουρίστες. 


Κλείνοντας την επιστολή μας το Δ.Σ συγχαίρει όλους τους φορείς που συνετέλεσαν στην Δημιουργία αυτού του διαδικτυακού τουριστικού οδηγού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]