Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων με τον Δήμαρχο Πάργας

  



Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και αντιπροσωπία τους είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας, ώστε να αναδειχτούν τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν με κύρια το υψηλό κόστος παραγωγής και καυσίμων, την λειτουργία του ΤΟΕΒ Αχέροντα, το αίτημα για αύξηση του αφορολογήτου, την άμεση και γρήγορη καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ και άλλα.


  Ο κ. Ζαχαριάς μετά  τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπίας, εξέφρασε την συμπαράσταση του  στα αιτήματα, κατανοώντας την σοβαρότητα τους και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει άμεσα το θέμα για λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες  και έχει θέσει σειρά από ζητήματα που τους αφορούν στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και  ότι ο Δήμος Πάργας έχει ξεκινήσει συνεργασία με το τμήμα Γεωπονικής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, για ευρύτερα αναπτυξιακά θέματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, όπως η αναδιάρθρωση της παραγωγής.


Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος Πάργας είναι δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους για να προχωρήσουν όλοι μαζί στην συλλογική προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]