Ιωάννινα:Νεκρή 79χρονη Συνελήφθη ο 69χρονος σύζυγός της -Την ερχόμενη Πέμπτη η απολογία του

νεώτερη ενημέρωση 17.00
Προθεσμία ζήτησε και έλαβε  για την απολογία του  ο 69χρονος ημεδαπός που συνελήφθη μετά τον θάνατο της 79χρονης συζύγου του χθες το βράδυ στην περιοχή του Γηροκομείου  στα Ιωάννινα.
Ο ηλικιωμένος άνδρας θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή την ερχόμενη Πέμπτη .



 Ήταν  λίγο μετά τις 9  χθες  το βράδυ όταν   ενημερώθηκε από το ΕΚΑΒ η Αστυνομία για νεκρή γυναίκα σε σπίτι στην περιοχή του Γηροκομείου .Η αρχική εικόνα ήταν πως επρόκειτο για αιφνίδιο θάνατο .

Οι Αστυνομικοί που μετέβησαν στο σημείο βρήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού   μία 79χρονη γυναίκα  χωρίς τις  αισθήσεις της και τον σύζυγό της έναν  69χρονο ημεδαπό .

 Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο 69χρονος όταν είδε τη γυναίκα του πεσμένη στο πάτωμα ,απευθύνθηκε σε γειτόνισσα ζητώντας   να καλέσει το ΕΚΑΒ .
Η   ηλικιωμένη γυναίκα Αμερικανίδα υπήκοος  έφερε χτυπήματα    στο πρόσωπο και στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής .Ο ηλικιωμένος άνδρας παραδέχθηκε στις Αρχές πως μετά τον διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του την χτύπησε χωρίς να έχει πρόθεση να την σκοτώσει .

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο ενώ φως στα ακριβή αίτια του  θανάτου της  αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση .

Ο 69χρονος  συνελήφθη και το απόγευμα θα  οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων

Η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της αναφέρει :

Συνελήφθη ημεδαπός στα Ιωάννινα για ανθρωποκτονία Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων



Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]