5 άτομα στο εσωτερικό του πλοίου -10 άτομα συνολικά στο νοσοκομείο της Κέρκυρας Σε ξενοδοχεία φιλοξενούνται οι διασωθέντες[βίντεο]


Οι δύο αλλοδαποί  οδηγοί που ήταν εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του Euroferry Olympia που απεγκλωβίστηκαν  πριν από λίγη ώρα μετά από μία πολύ δύσκολη επιχείρηση απομακρύνθηκαν από το κατάστρωμα με ελικόπτερο Super Puma και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι καλά στην υγεία τους και αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως  άλλα πέντε άτομα βρίσκονται εντός του πλοίου και αναμένεται μία ακόμα δύσκολη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη διάσωσή τους.

Δέκα από τους διασωθέντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κέρκυρας και σύμφωνα με τον διευθυντή του ΤΕΠ οι 6 παρουσίασαν ελαφρά αναπνευστική δυσχέρεια ,η γενική κατάστασή τους είναι καλή και παραμένουν νοσηλευόμενοι στην Πνευμονολογική και Παθολογική κλινική για προληπτικούς λόγους .

Ενας ασθενής   με κάκωση μηνίσκου παραμένει επίσης νοσηλευόμενος στην πνευμονολογική κλινική λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας .Σε δύο ακόμη άτομα δόθηκαν οδηγίες και έλαβαν εξιτήριο .

Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες   φιλοξενούνται σε  καταλύματα της Κέρκυρας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]