ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων για την 24ωρη απεργία των Υγειονομικών . Συγκέντρωση στις 12 μ. Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων


 Για την 24ωρη απεργία των Υγειονομικών   σήμερα Τετάρτη  23 Φλεβάρη.

Συγκέντρωση 12 μ. Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των υγειονομικών για ουσιαστική στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας κόντρα στους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για μετατροπή των νοσοκομείων σε επιχειρήσεις, με το κόστος λειτουργίας να το αναλαμβάνουν οι ασθενείς – πελάτες, με όσο το δυνατόν μικρότερη κρατική χρηματοδότηση.

Η πανυγειονομική απεργία στις 23 Φλεβάρη αποτελεί ακόμη έναν κρίκο στον αγώνα που δίνουν υγειονομικοί δύο χρόνια τώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, με τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, υποδομές και εξοπλισμό. 

Είναι επικίνδυνος ο ισχυρισμός της κυβέρνησης ότι «διανύουμε το τελευταίο μίλι της πανδημίας» όταν καθημερινά χάνονται δεκάδες ασθενείς - συμπολίτες μας. Είναι προκλητικό σε αυτή την κατάσταση η κυβέρνηση με τους σχεδιασμούς της για το «Νέο ΕΣΥ» να παρουσιάζει ως φάρμακο το δηλητήριο. Η κατάρρευση του δημοσίου συστήματος υγείας είναι αποτέλεσμα της εμπορευματοποίησης της στην Ελλάδα και το εξωτερικό που διαχρονικά υπηρετούν όλες οι κυβερνήσεις. 

Στις 23 Φλεβάρη διεκδικούμε μαζί με τους υγειονομικούς της πόλης μας μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καμία απόλυση Υγειονομικού, να επιστρέψουν στη δουλειά τους όσοι βρίσκονται σε αναστολή με όλα τα ατομικά και συλλογικά μέτρα προστασίας. Γενναία αύξηση της χρηματοδότησης από τον Κρατικό προϋπολογισμό για το Δημόσιο σύστημα υγείας, ιδιαίτερη φροντίδα στην ανάπτυξη των πρωτοβάθμιων μονάδων υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]