Ιωάννινα:Αιμοδοσία στο Εργατικό Κέντρο -Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

 


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΦΛΕΒΑΡΗ

Οργανωμένη συλλογική αλληλεγγύη 

για την υγεία του λαού!

Διοργανώνουμε την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου από τις 16.00 έως 20.00 εθελοντική αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου.

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μπροστά στον τεράστιο αγώνα που δίνει όλο αυτό το διάστημα το προσωπικό στα δημόσια νοσοκομεία ενάντια στην εξάπλωση και αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα του τμήματος αιμοδοσίας του ΠΓΝΙ για εθελοντική αιμοδοσία. 

Για την προστασία του λαού, κόντρα σε τρομακτικές ελλείψεις (σε προσωπικό, ΜΕΘ, κλπ.), έχουμε επίγνωση ότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες. Με αίσθημα ευθύνης θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας να συμβάλουμε στην προσπάθεια αυτή για την προστασία της υγείας του λαού. 

Ενάντια στη λογική της ατομικής ευθύνης εμείς προτάσσουμε τη συλλογική αλληλεγγύη της οργανωμένης μας δράσης για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού.

Αποφασίζουμε να συμβάλουμε οργανωμένα, διοργανώνοντας εθελοντική αιμοδοσία. Καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο που μπορεί να δώσει αίμα να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. 

Ενημερώνουμε τους αιμοδότες ότι εάν έχουν νοσήσει από κορονοιό θα πρέπει να έχει παρέλθει διάστημα ενός μήνα από τη μέρα που έληξε η καραντίνα λόγω νόσησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνία στο τηλ 6974210546 (Τουλκιαρίδου Χριστίνα).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]