ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Ο Ν.Ο.Ι. με 15 επίλεκτα «κουπιά» στον Πρώτο Αγώνα Αξιολόγησης!

Στη… μάχη της διεκδίκησης μίας θέσης στις Εθνικές Ομάδες της Κωπηλασίας θα ριχτούν συνολικά 15 επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου.

Το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί από την ΕΚΟΦΝΣ ο πρώτος Αγώνας Αξιολόγησης του 2022 στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, οι καλές επιδόσεις στον οποίο αποτελούν κριτήριο για να λάβει ένας αθλητής πρόσκληση για την Εθνική Ομάδα ενόψει των φετινών διεθνών κωπηλατικών διοργανώσεων.  Θα ακολουθήσουν και δεύτερες προκρίσεις στα τέλη Μαρτίου. 

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. θα βρεθούν στον Σχινιά για τον Αγώνα οι αθλητές Θανάσης Παλαιοπάνος, Παύλος Φαϊτάς, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Κοπίδης, Στέφανος Δημητρίου, Βασίλης Κωστούλας, Άγγελος Κολιός, Αριστοτέλης Λάππας, Δημήτρης Κούτρας, Κων/νος Καραγιάννης και οι αθλήτριες Κατερίνα Γκόγκου, Χριστίνα Παπαϊωάννου, Νεφέλη Ντάρα και Δήμητρα Παπαϊωάννου, ενώ την πρώτη της επίσημη αγωνιστική εμφάνιση με τη «φανέλα» του Ν.Ο.Ι. θα κάνει η Ολυμπιονίκης από τη Θεσσαλονίκη Μαρία Κυρίδου.


Την αποστολή του Ομίλου θα συνοδεύσουν η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, ο Έφορος Κωπηλασίας Λάμπρος Ρίζος και οι προπονητές Φώτης Λιόντος και Γιάννης Τσίλης.

***

Σε Κοινόβιο της Εθνικής 

η Κατερίνα Γκόγκου

Σε προπονητικό κοινόβιο της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας συμμετείχε, έπειτα από πρόσκληση της ΕΚΟΦΝΣ, η Πρωταθλήτρια του Ν.Ο.Ι. Κατερίνα Γκόγκου. Το κοινόβιο έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά και αφορούσε αθλητές και αθλήτριες κάτω των 23 ετών. Σ’ αυτό είχε προσκληθεί και ο Παύλος Φαϊτάς, ο οποίος όμως δεν έλαβε μέρος λόγω ασθένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]