Άρτα: Παράταση της έκθεσης “Γιάννης Μόραλης - Στη γενέτειρα” έως 13 Μαρτίου 2022.




Παρατείνεται λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος έως στις 13 Μαρτίου 2022, η μεγάλη έκθεση “Γιάννης Μόραλης – Στη γενέτειρα”, που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αρταίων και η “Εταιρεία Μελέτης”, Έρευνας και Προβολής της Νεοελληνικής Τέχνης – Εργαστήριο Γιάννης Μόραλης. 


Απαντώντας στη θερμή ανταπόκριση του κοινού και μετά από συνεννόηση της Δημοτικής Αρχής, με την οικογένεια Μόραλη, τον γιο του καλλιτέχνη Κωνσταντίνο και την ανιψιά του Χριστίνα, αποφασίστηκε η παράταση της μεγάλης έκθεσης που διέγραψε δύο μήνες επιτυχημένης πορείας, ταξιδεύοντας χιλιάδες επισκέπτες, γνωστών και άγνωστων ανθρώπων, στην ζωή και το έργο του μεγάλου Αρτινού καλλιτέχνη Γιάννη Μόραλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας της πανδημίας υπήρξαν  και αρκετά αιτήματα παράτασης από σχολεία, πολίτες, τουριστικά γραφεία και ΚΑΠΗ, που λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων δεν κατάφεραν να επισκεφτούν την Δημοτική Πινακοθήκη και την έκθεση “Γιάννης Μόραλης - Στη γενέτειρα”.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη η οποία φέρει και το όνομα του καλλιτέχνη, παρουσιάζοντας αντιπροσωπευτικά έργα από όλες τις περιόδους δημιουργίας του, ακόμα και από την παιδική του ηλικία.


 

Διεύθυνση: Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γ. Μόραλης» (Νικ. Πλαστήρα 13, Άρτα)

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 10.00 -14.00 και 17.00 – 21.00


Σάββατο και Κυριακή 11.00 -19.00


Δευτέρα κλειστά


Πληροφορίες: τηλ. 26810 24946, www.arta.gr και www.jmoralis.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]