Ηλεκτρονικά για πρώτη φορά εκλογές στο Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας για όλα τα μέλη Πανελλήνια το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου

 


Το Περιφερειακό τμήμα Ηπείρου και Ιονίων Νήσων καλεί όλα τα μέλη του  να ψηφίσουν για πρώτη φορά ηλεκτρονικά για τη κεντρική διοίκηση του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας στην Αθήνα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει εξοφληθεί η συνδρομή του τρέχοντος έτους για να εγγραφούν τα μέλη μας στον ηλεκτρονικό κατάλογο. Στο μετέπειτα διάστημα θα ακολουθήσουν και οι εκλογές για τα περιφερειακά τμήματα και για το τμήμα Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, αφού λήγει και η δική μας θητεία. 


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι η τριετής θητεία του που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2019 ολοκληρώνεται στο τέλος της επόμενης εβδομάδας με τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών της 12ης Φεβρουαρίου 2022. Αν και τα 2/3 της θητείας μας δεν μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστα από την πανδημία και από τα περιοριστικά μέτρα της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, δεν επιθυμούσαμε επικαλούμενοι τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν το τρέχον χρονικό διάστημα να μπούμε σε μία διαδικασία παράτασης της θητείας μας και για αυτό αποφασίσαμε ομόφωνα να προκηρύξουμε εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.


Η νέα πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί όμως με την πανδημία καθιστά αναγκαία την αναζήτηση ευέλικτων λύσεων που θα εξασφαλίσουν τη μαζική συμμετοχή του κλάδου στην κορυφαία εκλογική διαδικασία του Σωματείου μας. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τα δεδομένα που υπάρχουν και προκειμένου να μπορέσουμε να εγγυηθούμε για την ασφαλή διεξαγωγή των εκλογών προστατεύοντας την υγεία των μελών μας, αποφασίσαμε η διαδικασία να γίνει υβριδικά με ταυτόχρονη δια ζώσης αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα δώσει επιπλέον για πρώτη φορά τη δυνατότητα και σε μέλη μας που δεν διαμένουν στην Αττική να ψηφίσουν για την ανάδειξη των κεντρικών οργάνων διοίκησης.


 


Ημερομηνία Εκλογών: Σάββατο 12/02/2022


ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ


10:00 έως τις 14:30

HOTEL STRATOS VASSILIKOS

(Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα)


 Συμμετέχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι / νοσήσαντες με πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σε ισχύ.

Η χρήση μάσκας και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είναι υποχρεωτικά.


.

15:00 έως τις 18:00

Γραφεία ΣΒΕ

(Σταδίου 48, 8ος όροφος, Αθήνα)


 Οι εμβολιασμένοι / νοσήσαντες συμμετέχουν με πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης σε ισχύ.

Οι μη εμβολιασμένοι συμμετέχουν με επίδειξη αρνητικού τεστ.

Η χρήση μάσκας και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας είναι υποχρεωτικά για όλους.

 


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ


10:00 έως τις 18:00

Μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των εκλογών που θα σταλεί σε μήνυμα την ημέρα των εκλογών στα e-mail των ταμειακά εντάξει μελών μας.


 Συμμετέχουν μόνο όσοι δεν θα ψηφίσουν δια ζώσης.

 


Η διαδικασία της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας έχει ανατεθεί στην εταιρεία electobox που έχει διαμορφώσει μία πλατφόρμα στην οποία τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν με μεγάλη ευκολία από το κινητό τους ή από τον υπολογιστή τους και η οποία εγγυάται ταυτόχρονα τη μυστικότητα των ψήφων και το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας μέσω της χρήσης πολύ ισχυρής κρυπτογράφησης. Αυτό σημαίνει ότι κανείς, ούτε η ίδια η εταιρεία, δεν μπορεί να συνδέσει μία ψήφο με τον ψηφοφόρο. Παράλληλα η εφαρμογή παρέχει μαθηματικές αποδείξεις με τις οποίες μπορεί να επιβεβαιωθεί πως η διαδικασία ήταν σωστή και αδιάβλητη.


 


ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ


Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο «ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ»>«ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ» από τη Δευτέρα 7/2 στις 12:00 π.μ. έως και την Τετάρτη 9/2 στις 8:00 μ.μ. και στα γραφεία του Σωματείου μας από τη Δευτέρα 7/2 έως και την Τετάρτη 9/2, από τις 6:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. Για την ηλεκτρονική υποβολή υποψηφιότητας απαιτείται η σύνδεση στην ιστοσελίδα μας ως μέλος με τα προσωπικά σας στοιχεία (e-mail χρήστη και κωδικό).


 


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ


Η άμεση οικονομική τακτοποίηση όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη καθώς στον ηλεκτρονικό εκλογικό κατάλογο θα συμπεριλαμβάνονται μόνο τα ταμειακά εντάξει μέλη του ΣΒΕ, που είτε θα ανανεώσουν την ετήσια συνδρομή τους για το 2022, είτε θα εγγραφούν τώρα ως νέα μέλη.


Η Ανανέωση της Ετήσιας Συνδρομής σας γίνεται στο μενού «ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΛΩΝ» της ιστοσελίδας μας και στη συνέχεια η πληρωμή των 12€ μπορεί να γίνει αυτόματα με τα στοιχεία της Χρεωστικής / Πιστωτικής Κάρτας σας ή μέσω των ακόλουθων Τραπεζικών Λογαριασμών.


Η εγγραφή νέων μελών γίνεται στο «ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ». Τακτικά Μέλη του Σωματείου μας μπορούν να εγγραφούν όλοι οι απόφοιτοι Βρεφονηπιοκόμοι με πτυχίο Τμήματος Προσχολικής Αγωγής ή Βρεφονηπιοκομίας ΤΕΙ ή με ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής (πτυχίο Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία).


 


Η μαζική συμμετοχή όλων σας κρίνεται απαραίτητη για να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο την φωνή μας και για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τη δυναμική μας.


Καλούμε όλους τους Βρεφονηπιοκόμους Ανώτατης Εκπαίδευσης να στηρίξουν το εγχείρημα της υβριδικής διαδικασίας και να ενισχύσουν το Πανελλήνιο Συνδικαλιστικό όργανο του κλάδου μας ψηφίζοντας μαζικά στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων Οργάνων Διοίκησης.


Για το περιφερειακό τμήμα Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ηπείρου και Ιονίων Νήσων


Ο πρόεδρος

Χρήστος Στεφάνου


Η γενική γραμματέας

Ροδόκλεια Αναγνωστόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]