Για άλλη μια φορά εμπαιγμός και κοροϊδία από την εταιρία MARKET IN στους 11 εργαζόμενους στα Γιάννενα -Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο στις 11

 


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ  MARKET IN ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΓΕΝΑΡΗ ΣΤΙΣ 11.00 


Για άλλη μια φορά εμπαιγμός και κοροϊδία από την εταιρία MARKET IN στους 11 εργαζόμενους στα Γιάννενα

Μετά από 5 δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τα αιτήματα των εργαζομένων στα MARKET IN για θέσεις εργασίας, δεδουλευμένα και ασφαλιστικές εισφορές η εταιρεία αρνείται να εφαρμόσει την απόφαση των δικαστηρίων και δεν δέχεται για δουλειά τους εργαζόμενους. 

Τεράστιες είναι και οι ευθύνες διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων που με τις δικές τους πλάτες και την ανοχή στην εργοδοσία της MARKET IN δεν εφαρμόζεται η απόφαση για τους εργαζόμενους. Και αναρωτιόμαστε, πώς όταν πρόκειται για αποφάσεις που αφορούν τον κάθε φουκαρά μεροκαματιάρη αυτές εφαρμόζονται αμέσως; Είτε πρόκειται για πλειστηριασμούς στα σπίτια τους που τα βγάζουν στο σφυρί οι τράπεζες, είτε  γιατί διώκονται όταν απαιτούν τα δικαιώματα τους κλπ; Πως τότε ο νόμος και το κράτος είναι τόσο αποτελεσματικός ώστε να τα επιβάλει, ενώ σήμερα μετά από τόσες δικαστικές αποφάσεις, η εταιρία δεν παίρνει τους εργαζόμενους πίσω για δουλειά, όπως προκύπτει από την τελευταία; 

Ο νόμος Χατζηδάκη εφαρμόζετε στην πράξη όταν αρνούνται να δώσουν πίσω τη δουλειά σε συνδικαλισμένους εργαζόμενους γιατί αυτούς φοβούνται. 

Υπάρχει και πολιτική ευθύνη και πρέπει εδώ και τώρα να πάρουν θέση και οι αρμόδιες αρχές της πόλης. Τι μέτρα θα πάρουν ώστε να δικαιωθούν επιτέλους οι εργαζόμενοι να γυρίσουν στην δουλειά τους μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρία; Όλοι, η αποκεντρωμένη διοίκηση, οι εισαγγελείς δηλώνουν αναρμόδιοι να επιβάλουν αυτό που προέκυψε σε επίπεδο δικαστηρίων. 

Δεν θα τους περάσει! 

Το δίκιο μας θα το επιβάλλουμε με συλλογικό αγώνα!

Μαζί με το σωματείο μας εδώ και 4 χρόνια δώσαμε την μάχη δίπλα και μαζί με τους  εργαζόμενους, σ’ αυτόν τον πολύχρονο αγώνα που τους έβγαλε κερδισμένους. Έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα. Όπως στην πράξη αποσπάσαμε την καταβολή τμήματος των δεδουλευμένων μας, έτσι και τώρα στην πράξη θα επιβάλουμε την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων, να επιστρέψουμε στη δουλειά, να μας αποδοθούν μισθοί υπερημερίας  και ασφαλιστικές εισφορές. 

Η νίκη αυτή των εργαζομένων στα MARKET IN είναι παρακαταθήκη για όλους τους εργαζόμενους. Μας δείχνει το δρόμο του οργανωμένου αγώνα απέναντι στην μοιρολατρία και την απογοήτευση. Η δύναμη των εργαζομένων είναι το σωματείο μας, για να διεκδικούμε ότι μας κλέβουν, για να απαιτούμε μια καλύτερη ζωή όπως μας αξίζει. Συνεχίζουμε με πείσμα μέχρι την τελική νίκη. 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!

Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]