Μελέτη Υγείας Ηπείρου- Ξανά διαθέσιμα ραντεβού από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022




Μετά την επιτυχή παρουσία της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων, η Μελέτη Υγείας Ηπείρου «επιστρέφει» από την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στη βάση της, στην Ιατρική Φροντίδα Ιωαννίνων (Ι.Φ.Ι.).

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας από το ιατρικό προσωπικό και με την απαιτούμενη χρονική διάρκεια ανάμεσα στα ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με ένα τηλεφώνημα ή με ένα κλικ να συμμετάσχουν με ασφάλεια σε μια πρωτοποριακή επιδημιολογική μελέτη.

Κλείστε ραντεβού στην παρακάτω ιστοσελίδα: https://ehs.med.uoi.gr/booking/ ή καλέστε (πρωινές ώρες μετά τις 4/1/2022) στο τηλέφωνο: 26512 00462.

Το εξεταστικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 24 (4ος όροφος) στα Ιωάννινα (Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέρχονται χωρίς συνοδό και με τη χρήση προστατευτικής μάσκας).

Στη Μελέτη Υγείας Ηπείρου συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες ηλικίας 25 έως 70 ετών, μόνιμοι κάτοικοι στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όσοι συμμετάσχουν, θα λάβουν μία δωρεάν και λεπτομερή αναφορά της κατάστασης της υγείας τους και τα αποτελέσματα μίας πλήρους λιπομέτρησης. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι οι πρώτοι 120 νέοι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, ευγενική προσφορά της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. (μέλος του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς).

Η Μελέτη Υγείας Ηπείρου αποτελεί συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ιατρικής Φροντίδας Ιωαννίνων και χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Ηπείρου μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος Ήπειρος 2014-2020.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]