Κέρκυρα:Αναζητείται συμβατός δότης μυελού των οστών για 3χρονο αγοράκι


 Αναζητείται συμβατός δότης, για μεταμόσχευση μυελού των οστών, για ένα 3χρονο αγοράκι που πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια ( λοιμώδης μονοπυρήνωση ). Ο μικρός Γιωργάκης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Δυστυχώς δεν έχει βρεθεί συμβατός δότης από το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού

. Για το λόγο αυτό, γίνεται κάλεσμα για νέους εθελοντές δότες μυελού των οστών με την ευχή να βρεθεί συμβατός δότης και για τον μικρό Γιωργάκη. Όποιος δεν είναι ήδη εθελοντής δότης, είναι 18-45 ετών και θέλει να βοηθήσει μπορεί να εγγραφεί στα τμήματα αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ ή του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. 

Σημειώνεται ότι η διαδικασία λήψης του δείγματος γίνεται ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ με στοματικό επίχρισμα (σάλιο) και αν βρεθεί συμβατός δότης, η διαδικασία που ακολουθείται είναι εντελώς ανώδυνη. Ο δότης δίνει μόνο μία φιάλη αίματος.

 Μια στιγμή της ΖΩΗΣ μας είναι ολόκληρη η ΖΩΗ ενός ΠΑΙΔΙΟΥ!!! Με την εγγραφή σας θα δώσετε ελπίδα ζωής και στον μικρό Γιωργάκη, αλλά και σε ΟΛΟΥΣ τους μικρούς, ή μεγαλύτερους ασθενείς, που όπως ο Γιωργάκης, αναζητούν έναν δότη αιμοποιητικών κυττάρων για να μπορέσουν να ζήσουν. Τηλέφωνο για επικοινωνία με την οικογένεια : 6984859508 θείος Γιώργος Τοπουζίδης ΤΗΛ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ : ΑΧΕΠΑ 2313.303405 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 2313.307011 (ΩΡΕΣ 7.30-15.00) 2313.307015 (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ)

kerkyrasimera.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]