ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Απαλλαγή από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για τους 15-29 ετών - Πώς να την εξασφαλίσουν


 Διευκρινίσεις για την κατάργηση των τελών κινητής τηλεφωνίας για καταναλωτές έως 29 ετών έδωσε ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Θανάσης Στάβερης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.


Όπως είπε ο κ. Στάβερης "από 01/01/22 καταργούνται τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για τους πολίτες 15 έως 29 ετών. Ενώ για τους καταναλωτές από 30 χρονών και πάνω υπάρχει μείωση των τελών κινητής τηλεφωνίας στο 10%. Για τους άνω των 30, δεν χρειάζεται να κάνουν απολύτως τίποτα. Αυτόματα η έκπτωση, το 10% περνάει στον λογαριασμούς χωρίς καμία ενέργεια από τους ίδιους τους καταναλωτές ".



"Όσον αφορά στους καταναλωτές ηλικίας 15-29 ετών, απαιτείται η υποβολή δήλωσης από αυτούς. Η δήλωση θα γίνεται από την Δευτέρα 10 του μηνός στο gov.gr. Και όσον αφορά στους ανήλικους καταναλωτές, η δήλωση θα γίνεται από τον γονέα ή τον κηδεμόνα τους", πρόσθεσε.


Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι η δήλωση θα γίνεται ηλεκτρονικά χωρίς καμία φυσική παρουσία και χωρίς γραφειοκρατεία.


Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε πού θα βρει κάποιος την αίτηση και απάντησε: " Στο gov.gr θα υπάρχει αναρτημένη αυτή η καινούρια υπηρεσία οπότε θα μπορεί ο γονέας/κηδεμόνας να υποβάλει τη δήλωση".

enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]