Υποδομές ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά οχήματα Άλλη μια πρόταση του Δήμου Πάργας 1.499.123,05 € εντάσσεται στο «Αντώνης Τρίτσης»

 



Μια ακόμη ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Πάργας ύψους 1.499.123,05 € εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η δράση «Υποδομές ηλεκτροκίνησης - Ηλεκτρικά οχήματα - Σταθμοί φόρτισης του Δήμου Πάργας», αφορά την προμήθεια μεγάλων και μικρών ηλεκτρικών οχημάτων για τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης.



Στα πλαίσια της ευρύτερης διοικητικής και οργανωτικής αναδιοργάνωσης που συντελείται τα τελευταία δυο χρόνια στον Δήμο Πάργας, η ενέργεια αυτή, οδηγεί στην  μετάβαση προς μια νέα εποχή, επιτυγχάνοντας την προστασία του περιβάλλοντος, σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και πολύτιμων οικονομικών πόρων. Η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη της θητείας της έχει καταθέσει ένα σύνολο στοχευμένων προτάσεων σε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία που αποσκοπούν στην ουσιαστική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες, δημιουργώντας ένα σύγχρονο Δήμο με επίκεντρο τον Δημότη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]