Βράβευση των αριστούχων μαθητών από τον Δήμο Αρταίων (video)

Την καθιερωμένη ετήσια τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών του Δήμου Αρταίων, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη το απόγευμα ο Δήμος Αρταίων, λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων που ισχύουν. Η βράβευση, που περιελάμβανε τιμητικό έπαινο αλλά και φορητά “bluetooth” ηχεία, αφορούσε τους μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του Δήμου Αρταίων, που διακρίθηκαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις με βαθμό πρόσβασης άνω των 18.000 μορίων και εισήχθησαν την περυσινή χρονιά σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ευαγγέλου, στον χαιρετισμό του συνεχάρη τις επιτυχούσες και τους επιτυχόντες για την διάκρισή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, συνομιλώντας με τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά για τους στόχους και τα όνειρά τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε πως: “Ως Δημοτική Αρχή, προσπαθούμε να σας συνδράμουμε με χρήσιμα δώρα, αλλά και με τον ηθικό έπαινο της προσπάθειας σας. Είστε η νέα γενιά της Άρτας και εύχομαι ο επαγγελματικός σας βίος να ανθίσει στην πόλη μας”.

Στη βράβευση, εκτός από τους μαθητές συμμετείχε και η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα. Παρασκευή Χαμπηλομάτη μετά από πρόσκληση που αποδέχτηκε, η οποία με την σειρά της χαιρέτησε και συνεχάρη όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]