Oμολογία Κουρουμπλή για «VIP» κλίνες επί ΣΥΡΙΖΑ: «Αυτό είναι κάτι που γινόταν διαχρονικά»!(βίντεο)

 


Σε μία απίστευτη ομολογία πως επί ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν κλίνες VIP στα νοσοκομεία προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο αντιπαράθεσής του με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, στον τηλεοπτικό σταθμό ART.



«Αυτό είναι κάτι το οποίο γινόταν διαχρονικά», είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ- βγαίνοντας εκτός γραμμής του κόμματος του- γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ο οποίος τον ρώτησε αν αυτά γίνονταν και επί δικής του θητείας.

«Αυτό που καταγγέλθηκε για τις ΜΕΘ θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Οι κατηγορίες του κ. Γιαννακού για τον υπουργό Υγείας είναι σοβαρές. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει χωρίς συνέπειες. Αν η άποψή σας είναι ότι αυτά γίνονταν διαχρονικά, τότε γίνονταν και επί της δική σας θητείας. Ο κ. Γιαννάκος είπε πως μένουν κενές ΜΕΘ για VIP πρόσωπα. Επί δική σας θητεία υπήρχαν; Αυτό μας είπε μόλις ο κ. Κουρουμπλής», υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε πως αυτοπροτάθηκε ως συνήγορος υπεράσπισης του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, χωρίς όμως να απαντήσει για το εάν ο τελευταίος δέχτηκε τη συγκεκριμένη πρόταση. Τα προαναφερθέντα προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, ο οποίος ρώτησε επίμονα τα όσα είπε συνιστούν «παραδοχή για VIP ΜΕΘ» επί της θητείας του πρώην υπουργού, ο οποίος διευκρίνισε πως «αυτό που είπα αφορά τις απλές κλίνες».


«Οι δαπάνες για την Υγεία αυξήθηκαν»

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης στάθηκε και στους αριθμούς, τονίζοντας πως οι δαπάνες για την υγεία αυξήθηκαν συγκριτικά με το παρελθόν, χωρίς να υπολογίζονται σε αυτές τα χρήματα για τον κορονοϊο. Όπως τόνισε οι τακτικές δαπάνες για το Υπουργείο Υγείας ανέρχονται σε 4,52 δις το 2022 έναντι 4,27 το 2021, αυξημένες δηλαδή κατά 250 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το 2018 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρότερο ποσοστό δαπανών επί του ΑΕΠ από ότι το 2014.


«Οι δαπάνες χωρίς τις έκτακτες για τον κορωνοϊό είναι αυξημένες. Αυτά είναι τα στοιχεία. Έχετε το θράσος να κουνάτε και το δάχτυλο. Είστε γελοίος. Ρωτήστε τους Έλληνες αν πιστεύουν ότι το σύστημα Υγείας ήταν καλύτερα επί Κουρουμπλή και Πολάκη. Αν σας απαντήσουν θετικά εγώ θα βγω να παραιτηθώ Έχουμε ενισχύσει με 12.000 γιατρούς και νοσηλευτές.», επισήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

lawandorder.gr
φωτό Eurokinissi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]