ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Γεωργιάδης:Έρχονται ήπια μέτρα Δεν επιστρέφει η απαγόρευση κυκλοφορίας -Παράνομη η αύξηση της τιμής των μασκών KN 95

 


Δεν υπάρχει περίπτωση lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας ή επιστροφή του sms στο 13033 για την κυκλοφορία των πολιτών ,τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης ,μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για ήπια μέτρα μετά τις γιορτές προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού υπό τη  σκιά της νέας μετάλλαξης Ομικρον που σύμφωνα με τα δεδομένα των επιστημόνων είναι ιδιαίτερα μεταδοτική  .

Όπως σημείωσε υπάρχουν σκέψεις για το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών νωρίτερα ώστε να μειωθεί η κυκλοφορία των πολιτών το βράδυ αλλά και για περιορισμό των θαμώνων ,να μην υπάρχουν όπως εξήγησε όρθιοι πελάτες στα μπαρ.

Από   όσους  ελέγχους έγιναν δεν βρέθηκε ανεμβολίαστος πελάτης στον εσωτερικό χώρο μαγαζιού ,όπως είπε ενώ αναφερόμενος στην απαγόρευση κυκλοφορίας   τόνισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ζωή μας αφού η κυβέρνηση δεν θέλει να κλείσει μέσα  τους εμβολιασμένους.

Μιλώντας για την αύξηση στις τιμές των μασκών KN 95 και FFP2   που από χθες είναι υποχρεωτική η χρήση τους στα ΜΜΜ και τα σούπερ μάρκετ ο υπουργός εμφανίστηκε οργισμένος λέγοντας  πως η αύξηση αυτή που επιβαρύνει τους πολίτες είναι παράνομη και έχει δοθεί εντολή να γίνει έλεγχος βάσει τιμολογίων αγοράς και πώλησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]