«Το GPS μας οδήγησε σε απαγορευμένη ζώνη» υποστήριξε ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Τουρκία (βίντεο)

 


Ο Έλληνας αστυνομικός, που μαζί με τη σύντροφό του, συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές κοντά στο χωριό Doyran απέναντι από την Ορεστιάδα στον Έβρο, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι το GPS κατά την επιστροφή τους στον μεθοριακό σταθμό των Υψάλων – Κήπων τους οδήγησε λανθασμένα σε δρόμο κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα και σε στρατιωτική απαγορευμένη ζώνη.

Περιέγραψε πως αφού έκαναν τα ψώνια τους κατά την επιστροφή ακολουθώντας το GPS του τηλεφώνου έγραψε εκεί την λέξη Ύψαλα. Όπως είπε του εμφάνισε δύο δρομολόγια από τα οποία διάλεξε το συντομότερο και πρόσθεσε: "Ακολουθώντας το GPS σε ένα σημείο κοντά στα σύνορα μας σταμάτησαν οι στρατιώτες, κατέσχεσαν τα διαβατήρια μας και μας μετέφεραν στην στρατοχωροφυλακή. Εμείς ήρθαμε για ψώνια. Δεν είχαμε άλλο σκοπό"» αναφέρει το δημοσίευμα.


Το απόγευμα της Δευτέρας το ζευγάρι μεταφέρθηκε στην εισαγγελία της Αδριανούπολης και στη συνέχεια το δικαστήριο διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι υπό τον όρο απαγόρευσης εξόδου από την Τουρκία. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα στα κατασχεθέντα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού.


Τα πρώτα πλάνα μετά την απελευθέρωσή τους

Φωτογραφία: haberler.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]