[Eλλάδα]Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα που παρασύρθηκε από χείμαρρο

 


Νεκρή εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το μεσημέρι της Κυριακής γυναίκα ηλικίας 50 - 55 ετών εντός ρέματος στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Η γυναίκα εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητό της, μετά από έρευνες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου που ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, όταν και η υπηρεσία ειδοποιήθηκε. 


Στο ενημερωτικό της twitter η πυροσβεστική αναφέρει ότι, «πραγματοποιήθηκε εντοπισμός και ανάσυρση μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της, εντός ρέματος, στην περιοχή Σκοτίνα Πιερίας και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα».


Πρόκειται για το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας, που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας στην Πιερία παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου και έκτοτε η γυναίκα αγνοούνταν. Το πρωί της Κυριακής βρέθηκε αρχικά το αυτοκίνητο της γυναίκας και λίγο αργότερα εντοπίστηκε η 50χρονη σε απόσταση 1,5 χλμ από το όχημά της. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γνωστή παιδίατρο της Κατερινής.

φωτό Π.Υ 

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]