Ιωάννινα:CommEUnication -Εκδήλωση από το Κέντρο Νέων Ηπείρου

 


CommEUnication από το Κέντρο Νέων Ηπείρου!

Μια δωρεάν κι ανοιχτή εκδήλωση προς το κοινό, καθώς κι ένα workshop, για τις δράσεις του Κέντρου Νέων Ηπείρου και του προγράμματος Europe Direct, με κεντρικό άξονα το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις κύριες απειλές της, διοργανώνει το Κέντρο Νέων Ηπείρου, αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τις 11 έως τις 3 στα κεντρικά γραφεία της, που βρίσκονται στην Ζωή Καπλάνη 10.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, μπορούν να αναζητήσουν και να συμπληρώσουν την φόρμα συμμετοχής της εκδήλωσης, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του οργανισμού www.yce.gr. 

Oι συμμετέχοντες θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες επί των θεμάτων, να εμπλακούν και να συνεργαστούν στενά με ειδικούς καλεσμένους μέσω δραστηριοτήτων και να απολαύσουν νόστιμα σνακ!

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα προστασίας ενώ η είσοδος στο χώρο θα γίνεται με πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού ή rapid test 48 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του οργανισμού yce.gr,  τα γραφεία του οργανισμού, τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να καλέσετε στο  697 520 0586.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]