Επίσκεψη και ανταλλαγή ευχών της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων στηΝ Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου


 Εν όψει του εορτασμού του Νέου Έτους κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Ιωαννίνων από την Πρόεδρο Λένα Σταμάτη, την αντιπρόεδρο Τόνια Κορτζή και τις τομεάρχες Αλεξία Μανουσαρίδου και Ματίνα Παππά, επισκέφτηκαν το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων, όπου συναντήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου ταξίαρχο Κωνσταντίνο Δούβαλη, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων Βασ. Μουσελίμη, στελέχη της Αστυνομίας καθώς επίσης με αποστράτους  και συνδικαλιστές.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου κ. Δούβαλης , ενημέρωσε το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας για το σημαντικό έργο που επιτελούν οι Αστυνομικοί, ιδιαίτερα τώρα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, για τις δράσεις που πραγματοποιούνται και για τρέχοντα θέματα.


Ακολούθησε επιμέρους ενημέρωση του κλιμακίου της Ν.Δ. από τον πρόεδρο των αποστράτων κ. Σπ. Κίτσιο, από το αυτοδιοικητικό στέλεχος και απόστρατο αστυνομικό Κοσμά Βούλγαρη και για τα συνδικαλιστικά θέματα από τον κ. Άκη Κωνσταντινίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]