Εκλογές για τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ:Τα εκλογικά κέντρα στο νομό Άρτας


 Στις 5 Δεκέμβρη δίνουμε ραντεβού με την Αλλαγή! Ψηφίζουμε για τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής & ΠΑΣΟΚ. Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής να συμμετάσχουν στις εσωκομματικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν την 5η και (εάν χρειαστεί επαναληπτικός γύρος) την 12η Δεκεμβρίου 2021, από τις 7:00 πμ έως τις 7:00 μμ. 

Οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο επιθυμούν, ανεξάρτητα από την εκλογική Περιφέρεια στην οποία είναι εγγεγραμμένοι με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου κρατικού εντύπου που να πιστοποιεί τα στοιχεία τους. Όσοι δεν είναι ήδη μέλη του κινήματος και επιθυμούν να ψηφίσουν, μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος του Κινήματος, η οποία θα βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο ή να την έχουν συμπληρωμένη από πριν προς επιτάχυνση της διαδικασίας. Για τη συμμετοχή στην τυχόν επαναληπτική εκλογή της 12ης Δεκεμβρίου, προϋπόθεση είναι η συμμετοχή στην πρώτη Κυριακή (5/12). Όλοι όσοι ψηφίσουν καταβάλλουν συνδρομή τριών ευρώ (3€), ώστε να καλυφθούν τα έξοδα διεξαγωγής της διαδικασίας.

Τα εκλογικά Κέντρα στον Νομό Άρτας είναι:

-ΔΗΜΟTIKH ENOTHTA ΑΡΤΑΣ: Αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» (3 εκλογικά τμήματα)

-ΑΝΕΖΑ: Δημοτικό Σχολείο

-ΚΟΜΠΟΤΙ: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Πλατεία Νικολάου Σκουφά

-ΑΝΩ ΚΑΛΕΝΤΙΝΗ: Αίθουσα ΚΕΓΕ

-ΒΟΥΡΓΑΡΕΛΙ: Δημαρχείο Βουργαρελίου

-ΑΓΝΑΝΤΑ: Κατάστημα “Ο ΜΕΡΑΚΛΗΣ” Ν. ΜΠΑΡΜΠΑ (Κάτω Πλατεία)

Δεν θα είναι εκλογικό κέντρο το 2ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας, λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας COVID-19.

Για την συμμετοχή στις αρχαιρεσίες δεν απαιτείται πιστοποιητικό  εμβολιασμού ή rapid test, αλλά είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και αντισηπτικού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]