Τέλος από το Πάσχα τα διπλώματα οδήγησης όπως τα ξέραμε -Πώς θα τα δείχνετε

 


Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, έκανε γνωστό πως στόχος είναι πριν από το Πάσχα να έχουμε στα κινητά μας σε ψηφιακή μορφή την ταυτότητα και το δίπλωμα οδήγησης.


«Στοχεύουμε στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022 να έχουμε το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της δουλειάς, σίγουρα πριν από το Πάσχα θα έχουμε δει αυτές τις μεταβολές σε ό,τι αφορά στη νέα ταυτότητα όσο και σε ό,τι αφορά στο δίπλωμα οδήγησης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης.

Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημείωσε την πολύ μεγάλη σημασία του Εθνικού Μητρώου Διαδικασιών, που αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2022, όπου θα καταγραφούν όλες οι διαδικασίες του ελληνικού Δημοσίου, οι οποίες «για μένα είναι πάνω από 5.000. Αυτό που θα κάνουμε είναι όλες οι διαδικασίες να είναι σε μία σελίδα, σε ένα σημείο συγκεντρωμένες και βάσει νόμου, όταν ενεργοποιηθεί το Μητρώο, όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν τηρεί αυτό που δεν θα είναι νομοθετημένο, αυτό θα συνιστά παρέκκλιση και θα υπάρχουν επιπτώσεις».

aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]