Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:Πρωτοβουλία αγάπης και ανθρωπιάς για τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε ιδρύματα της Ηπείρου-Συγκέντρωση παιχνιδιών

 


Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας και θα ετοιμάσουμε το ζεστό Χριστουγεννιάτικο καθιερωμένο τραπέζι. 

Θα αποχαιρετήσουμε έναν ακόμη παράξενο και δύσκολο χρόνο και θα υποδεχτούμε αγκαλιά με τους αγαπημένους μας το 2022.

 Μέσα σε όλα αυτά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη μας, υπενθυμίζοντας στους εαυτούς μας πως υπάρχουν πολλοι μικροί μας φίλοι εκεί έξω, οι οποίοι δεν έχουν αυτά που εμείς θεωρούμε αυτονόητα. 

Από   (21/12) έως την Παρασκευή (24/12) συλλέγουμε στα γραφεία του συνδέσμου μας, στην οδό Φώτου Τζαβέλα 25, παιχνίδια ( είτε παλιά δικά μας, είτε καινούργια ) για τους μικρούς μας φίλους, κάνοντας το λιγότερο που μπορούμε για να φέρουμε ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη τους. 

Όλα τα παιχνιδάκια που θα μαζευτούν θα μοιρασθούν με τα προσωπικά μας αυτοκίνητα σε όσα περισσότερα ιδρύματα φιλοξενούν παιδάκια σε ολόκληρη την Ήπειρο. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να σταθούν δίπλα μας σε αυτήν την όμορφη κίνηση και ευελπιστούμε για ακόμη μια φορά ο χώρος του συνδέσμου να αποδειχθεί μικρός για να χωρέσει όλη αυτή την προσφορά αγάπης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ! 

Σ.Φ. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]