Ιωάννινα:Πόσα βουνά με αμάζευτα κομμένα κλαδιά πρέπει να μαζευτούν για να τα απομακρύνει η Δημοτική Αρχή;

 


Πόσα βουνά με αμάζευτα κομμένα κλαδιά πρέπει να μαζευτούν για να τα απομακρύνει η Δημοτική Αρχή; Ούτε τώρα που αναμένονται χιλιάδες επισκέπτες φαίνεται να κινητοποιείται. Κι ας έχει και το προσωπικό αλλά και τα μηχανήματα. 




Κι όταν καμιά φορά σηκώνει αέρα ο καιρός, θα δει κανείς δεκάδες κάδους πεσμένους στο δάπεδο ή σκουπίδια να πετάνε στον αέρα μιας και οι κάδοι είναι είτε χωρίς καπάκι είτε με ανοιχτό το  καπάκι τους παντού. Και βέβαια, όποιος δει υπάλληλο καθαριότητας μετά τις εννιά-δέκα η ώρα έξω, ας μας το πει κι εμάς. Άλλη μια πρωτοπορία της πόλης μας, δυστυχώς!




Όπως αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς, υπάρχει ποικιλία κάδων στην πόλη μας. Άλλους θα τους δει ξεβιδωμένους στα πατώματα, άλλους φουνταρισμένους στη λίμνη (ναι, ναι για μεταλλικούς κάδους μιλάμε) άλλους ορθάνοιχτους ανά δωδεκάδα στη σειρά κι άλλους πρωτοποριακούς αφού κάποια παλιά κυτία που θα έπρεπε να έχουν ξηλωθεί εδώ και χρόνια, επιτελούν πια και αυτόν τον σκοπό.





Κι όλα αυτά χωρίς να ντρέπεται έστω κάποιος από τους υπεύθυνους για την καθαριότητα, που και πολλοί είναι και καλά αμειβόμενοι. Εκτός κι αν θεωρούν μηδαμινό το κόστος ενός διπλού κάδου, ας πούμε, (250 ευρώ δηλαδή) και το βάζουν κι απ’ την τσέπη τους άμα λάχει... Οι δημότες όμως τα ακουμπάνε κανονικά τα τέλη τους κάθε μήνα, τα οποία μάλιστα αυξάνονται και αναλογικά σε σχέση με την κατανάλωση του ρεύματος, πράγμα που αποτελεί σκάνδαλο από μόνο του.         



Δείτε:





Σκεπτόμενοι πολίτες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]