Πλήθος επισκεπτών για παιχνίδια στο χιόνι στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου![φωτό]

 


Κόντρα στην γκρίζα σκιά που έχει ρίξει τις τελευταίες μέρες η   μετάλλαξη Όμικρον και στη χώρα μας οι επισκέπτες για την Πρωτοχρονιά ,επιλέγουν να φωτίσουν αυτές τις μέρες   επιλέγοντας φόντο λευκό ...σλάλομ και απόλαυση στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου, μία ανάσα από το δημοφιλές Μέτσοβο!

Με τις πληρότητες στα ξενοδοχεία και στα καταλύματα   του νομού  Ιωαννίνων να κυμαίνονται πάνω από το 80 % το χιονοδρομικό κέντρο   στο Ανήλιο  έχει   ήδη κατακλυστεί από κόσμο .

Οι υπεύθυνοι βέβαια φροντίζουν να τηρούνται απαρέγκλιτα όλα τα απαραίτητα   υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι το χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε υψόμετρο  1.850μ (βάση 1.680μ) .Όσο για τη θέα  στα γύρω βουνά... απλά μοναδική!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2012 ενώ η τελευταία ανακαίνιση έγινε το 2017 .

Μετά τα παιχνίδια στο χιόνι για μικρούς και μεγάλους οι τυχεροί που  θα το επισκεφθούν μπορούν να απολαύσουν ζεστά ροφήματα στο υπέροχο σαλέ  .

Μέσα σε αυτό το μοναδικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον το μυαλό των επισκεπτών κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα δύσκολα που έχει φέρει στις ζωές όλων η πανδημία  και επιστρέφοντας στον τόπο τους οι αποσκευές τους θα είναι  σίγουρα  γεμάτες με   αξέχαστες αναμνήσεις  ενώ οι "μπαταρίες" θα είναι φορτισμένες για να αντέξουν και πάλι ...τα δύσκολα...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]