Τελετή μνήμης στην Τρυγόνα Τρικάλων» Οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων δεν ξέχασαν τους αδικοχαμένους συναδέλφους τους .....

   Με πρωτοβουλία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων, τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2021, τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των δύο αδικοχαμένων Αστυνομικών Δημήτρη ΚΩΤΣΗ και Κώστα ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ.


 Το τρισάγιο πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης στην Τρυγόνα Τρικάλων, τόπο όπου οι δύο αείμνηστοι συνάδελφοί μας, σαν σήμερα, την 30 Δεκεμβρίου 2005, έχασαν τη ζωή τους κατά την διάρκεια μεταγωγής επικίνδυνου κακοποιού.

   Την τελετή μνήμης τίμησαν με την παρουσία τους, συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων μας, αντιπροσωπείες από τα Δ.Σ. των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και Τρικάλων , ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνος Μπάρκας , εκ μέρους της Δ.Α Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος και ο Πρόεδρος Αποστράτων Ν.Ιωαννίνων κ  Κίτσιος Σπυρίδων 


Με εκτίμηση και σεβασμό στη μνήμη των ανθρώπων αυτών οι οποίοι θυσίασαν το υπέρτατο αγαθό, την ίδια τους την ζωή στο βωμό του υπηρεσιακού καθήκοντος, από τον τόπο όπου πριν από 16 χρόνια οι συνάδελφοί μας δολοφονήθηκαν, επιμένουμε και καλούμε για μια ακόμη φορά την Πολιτεία να θωρακίσει το επάγγελμα του Έλληνα Αστυνομικού, προωθώντας επιτέλους τις απαραίτητες ρυθμίσεις για την θεσμοθέτηση - αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας του.

                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ


               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης                     ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]