ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε ο Ερυθρός Σταυρός σε 400 ευάλωτες οικογένειες

 


Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στις 20 και 21/12 τ.ε. πραγματοποίησε διανομή ειδών διατροφής και ειδών πρώτης ανάγκης σε 400 ευάλωτες οικογένειες που είναι καταγεγραμμένες από την Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος.

Στην δράση συμμετείχαν εθελοντές όλων των σωμάτων, με συνεχή παρουσία τόσο έξω από Super Market της πόλης όσο κατά τη διαδικασία ταξινόμησης, δεματοποίησης και παράδοσης των προϊόντων. Κατά κοινή ομολογία, η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κάτι που δείχνει ότι τα ανθρωπιστικά αισθήματα των συμπολιτών μας παραμένουν ισχυρά, ειδικά σε περιόδους πανδημίας, όπως αυτή που διανύουμε.

Τα είδη προσέφεραν αφενός μεν πολίτες μέσω των καλαθιών που τοποθετήθηκαν στα Super Market αλλά και μέσω ατομικής προσφοράς στα γραφεία του Τμήματός μας και αφετέρου σημαντικός αριθμός τοπικών επιχειρήσεων. Σημαντική υπήρξε και αποστολή ειδών από την Κεντρική Αποθήκη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Τα Super Market Τις εταιρείες

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΙΝΔΟΣ

METRO ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΝΕΡΒΑ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΕΡΡΗΣ

LIDL

ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Δεδομένου ότι οι ανάγκες των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων είναι τεράστιες και συνεχείς, το Π.Τ. Ιωαννίνων συνεχίζει με την ίδια ένταση τις δράσεις του, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανακούφισή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]