ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

HANDBALL – Στην κορυφή της βαθμολογίας του Β΄Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων



 Μετά από ένα εντυπωσιακό αναφορικά με τη διακύμανση του σκορ εκτός έδρας παιχνίδι, ο Αθλητικός Όμιλος Ιωαννίνων κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 26-27 του εξαιρετικού Α.Ο. Κοζάνης για την 3η αγωνιστική ημέρα. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που έληξε υπέρ των φιλοξενούμενων με 12-14, οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν και βρέθηκαν να προηγούνται 10 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού με τέσσερα τέρματα, ωστόσο οι Γιαννιώτες, παρά την κακή διαιτησία η οποία τους ανάγκασε να παίζουν 18 λεπτά με λιγότερο παίχτη (9 δίλεπτες αποβολές!) και έχοντας αποβάλει αδικαιολόγητα με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία από το 50ο λεπτό τον πρώτο σκόρερ των Ιωαννίνων Γεωργίου, αντέδρασαν ιδανικά, έδειξαν «ψυχή» και με μια απίστευτη ανατροπή στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού έφυγαν με το πολύτιμο διπλό που τους φέρνει αήττητους στην πρώτη θέση του Β’ Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και εντός του στόχου που έχει τεθεί από το σύλλογο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Πεντάλεπτα: 3-1, 5-5, 8-7, 9-8, 11-10, 12-14 [ημ],  15-15, 20-16, 20-18, 23-19, 23-22, 26-27.

Διαιτήτευσαν Τσιάνας-Πήττας.

ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: [Β.Σιαράβας], Κ.Σιαράβας, Ζιώγος, Γότσης 4, Πατραμάνης 3, Κ. Σήτας 1, Τζελέπης 4, Βέργος 1,, Γεωργίου 9, Νάκος 3, Σιώμος 1, Δέτσιος, Γκρουίδης 1, Ν. Σήτας.

Η ομάδα των Ιωαννίνων την Κυριακή 21-11-2021 και ώρα 17:00’, στο κλειστό γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, θα αντιμετωπίσει σε δύσκολο εντός έδρας αγώνα την ομάδα της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους φίλους τους αθλήματος, να παρευρεθούν για παρακολουθήσουν και να βοηθήσουν την ομάδα, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων αποτροπής διασποράς του κορονοϊού COVID-19.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]