ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

H Κίνηση Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας Τ.Ε. Ιωαννίνων για τη νατοϊκή εκδήλωση την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

 


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Με τον τίτλο «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή» θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ. 

Σχετικά με το πως ορίζει την «ασφάλεια» το ΝΑΤΟ και οι εντός των συνόρων υποστηρικτές του, καλύτερα θα ήταν να μιλήσουν οι κάτοικοι των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Υεμένης και αμέτρητων άλλων περιοχών, που στο όνομα αυτής της αιματοβαμμένης «ασφάλειας» είδαν τις ζωές τους να διαλύονται. Γνωρίζουν πολύ καλά οι ιμπεριαλιστές και η ντόπια αστική τάξη, ότι οι αντιλαϊκές τους πολιτικές, που εξυπηρετούν τα κέρδη και τα συμφέροντα των μονοπωλίων, δε χωνεύονται και προκαλούν τη λαϊκή αντίδραση, οπότε ξέρουν πολύ καλά και αυτοί αλλά και ο λαός, για ποιων την ασφάλεια  κόπτονται και υπερασπίζονται με τέτοιου είδους ημερίδες.

Την εκδήλωση θα «τιμήσουν» με την παρουσία τους, σύσσωμοι οι τοπικοί άρχοντες, υπουργοί και της παρούσας κυβέρνησης της ΝΔ, που πανηγυρίζουν για την στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ, αλλά και πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι δεν μπορούν ούτε τα προσχήματα να κρατήσουν και ο μόνος τους στόχος είναι να φανούν οι πιο σωστοί υπηρέτες του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης να γνωρίζουν καλά ότι είναι ανεπιθύμητοι από τον γιαννιώτικο λαό. Ως Κίνηση Κομμουνιστών-Εργατικός Αγώνας καλούμε όλους τους πολίτες να επιδείξουν το φιλειρηνικό τους φρόνημα, να αποδοκιμάσουν την εκδήλωση και να αντισταθούν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων λακέδων τους. 


Κίνηση Κομμουνιστών – Εργατικός Αγώνας Τ.Ε. Ιωαννίνων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]