Eκδήλωση παρουσίασης των ομάδων που συμμετείχαν στη διαδικασία ωρίμανσης/επιτάχυνσης του έργου YESS-Young Entrepreneurs Startup School.


 Το Εργαστήριο Επιχειρηματικών Οικονομικών και Αποφάσεων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Young Entrepreneurs Startup School (YESS) που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Ιταλία και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου (Πολυτεχνείο Μπάρι, Universus, Επιμελητήριο Μπάρι, ERFC) πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης των ομάδων που συμμετείχαν στη διαδικασία ωρίμανσης/επιτάχυνσης του έργου YESS-Young Entrepreneurs Startup School.

Το έργο YESS στοχεύει στη δημιουργία και λειτουργία της πρώτης διασυνοριακής θερμοκοιτίδας στην περιοχή της Apulia, της Αχαΐας, των Ιονίων Νήσων και της Ηπείρου. Ο βασικός στόχος του έργου είναι η προώθηση του επιχειρηματικού πνεύματος και η επώαση νέων επιχειρήσεων, η ενθάρρυνση της οικονομικής ανάπτυξης των εμπλεκόμενων περιοχών και η ανταλλαγή γνώσεων και ικανοτήτων μεταξύ εταίρων και ενδιαφερομένων. 

Κατά τη διάρκεια του έργου επιλέχθηκαν 10 ομάδες οι οποίες έλαβαν υπηρεσίες καθοδήγησης με στόχο την ωρίμανση των επιχειρηματικών τους ιδεών. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν οι επιχειρηματικές ιδέες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και μετά την ωρίμανσή τους. Θα ακολουθήσει σχετική τελετή βράβευσης. Στην κριτική επιτροπή θα παραβρίσκονται στελέχη από τον ακαδημαϊκό χώρο, τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς και εκπρόσωποι χρηματοδοτικών φορέων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 14:00-17:00, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Microsoft Teams ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://tinyurl.com/yesspitchingevent (δεν είναι απαραίτητο να έχει εγκατασταθεί το πρόγραμμα MS Teams, η σύνδεση μπορεί να γίνει μέσω του προγράμματος περιήγησης (browser)).

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

14:00 – 14:05 Καλωσόρισμα

14:05 – 15:15 Παρουσίαση ομάδων

[i-sense Greece, Run4More, Epirus Energy Community, Agro-U, Algae Products]

15:15 – 16:30 Παρουσίαση ομάδων

[Rescue Flies, VENO, Ecomuseum Zagori, Hermes, B-ECO]

16:30 – 16:50 Συνεδρίαση επιτροπής αξιολόγησης

16:50 – 17:00 Ανακοίνωση αποτελεσμάτων - Βράβευση


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στη διεύθυνση k.christogeorgou@uoi.gr


Σημείωση: Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω συστήματος τηλεδιάσκεψης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ληφθούν καταγραφές και εικόνες για λόγους τεκμηρίωσης και προβολής (π.χ. στον ιστότοπο του έργου, του Παν. Ιωαννίνων, κλπ). Κάθε συμμετοχή στην εκδήλωση με ήχο/εικόνα ή συνομιλία (chat) ενδέχεται να καταγραφεί. Συμμετέχοντες που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι δεν θα πρέπει να ενεργοποιήσουν τον ήχο/την εικόνα ή τη λειτουργία συνομιλίας, ενώ θα πρέπει να επιλέξουν ψευδώνυμο κατά την είσοδό τους στην τηλεδιάσκεψη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]