ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Περιφέρεια Ηπείρου-Πολιτική Προστασία :Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Δήμο ΑναγνωστάκηΗ απώλεια του Δήμου Αναγνωστάκη αποτελεί μια μεγάλη,  δυσαναπλήρωτη,  απώλεια για το Πυροσβεστικό Σώμα και εν γένει για τις Δομές Πολιτικής Προστασίας. Παρά το γεγονός ότι αποστρατεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2019, δεν έπαψε μέχρι και την τελευταία ώρα που διατηρούσε ακμαίες τις δυνάμεις του να είναι αρωγός και  συμπαραστάτης  στο έργο της Πολιτικής Προστασίας μεταλαμπαδεύοντας πολύτιμες γνώσεις από την πολύχρονη θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο Δήμος Αναγνωστάκης συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ως ανώτερος και ανώτατος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος με την Ήπειρο. Αρχικά ως Διοικητής της Π.Υ. Ιωαννίνων στη συνέχεια ως Διοικητής Π.Υ. Ηπείρου, μετέπειτα ως Συντονιστής Βορείου Ελλάδος και  τέλος μέχρι  την αποστρατεία του ως Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος έχοντας υπό την ευθύνη του και την Ήπειρο. 

Όλα αυτά τα χρόνια, η συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου μαζί του ήταν συνεχής με θετικά – πρακτικά αποτελέσματα και  αυτός  είναι ένας επιπλέον λόγος που η αναγγελία του θανάτου του μας προκάλεσε  πολύ  μεγαλύτερη  θλίψη. 

 Κρατάμε ως παρακαταθήκη το ψυχικό σθένος με το οποίο αντιμετώπιζε το πρόβλημα υγείας του για δύο περίπου χρόνια, την αγάπη για το Σώμα που υπηρέτησε, καθώς  και για την ιδιαίτερη πατρίδα του στην οποία- «τερματίσας ευδοκίμως την θητεία του»- αποσύρθηκε. 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]