Zητούνται εναερίτες -Τεχνικοί τηλεπικοινωνιών

  Η εταιρεία Epirus Elettronica με έδρα τα Ιωάννινα ζητά εναερίτες κινητής τηλεφωνίας -τεχνικούς τηλεπικοινωνιών για έργα στην Ήπειρο και...

Σημαντική Εκπαιδευτική ημερίδα από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έπειτα από Πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας

 


Σημαντική Εκπαιδευτική ημερίδα από τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ έπειτα από Πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας


 


Σημαντική εκπαιδευτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στις 16:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΟΑΣΗ" από το ΙΕΚ Δέλτα έπειτα από πρόσκληση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πρέβεζας, τον Σύλλογο Εστιατόρων - Καφεπωλών και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας αλλά και το Δημόσιο ΙΕΚ Πρέβεζας.


Στην ημερίδα όπου θα παρουσιάστει μία ολοκληρωμένη πρόταση εκπαίδευσης για την σωστή λειτουργία και διαχείριση ενός ξενοδοχείου, μιας καφετέριας, ενός εστιατορίου, θα παρουσιάσουν οι καθηγητές του ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων και την εκδήλωση θα χαιρετήσει η Γενική Διευθύντρια όλων των σχολών ΙΕΚ Δέλτα της Ελλάδος κα. Όλγα Κριτσιμά.


Θέλουμε να αναφέρουμε επίσης πως η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας πέρα από τον σχεδιασμό που έχει για την προβολή και προώθηση των τουριστικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Νομού θελει να βελτιώσει και σε επίπεδο Παροχής Υπηρεσιών τόσο των εργαζομένων του Τουρισμού όσο και των ιδιοκτητών τουριστικών και επισιτιστικών  Επιχειρήσεων.


Η επικοινωνιακή πολιτική, οι δημόσιες σχέσεις και η εκπαίδευση είναι η στρατηγική για ένα ποιοτικό τουριστικό προϊόν. Χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα όπου και θα συνεχίσουμε με αρκετές δράσεις το επόμενο διάστημα.


Η ώρα προσέλευσης για την ημερίδα είναι 16:00 και η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 16:30 με έναν χαιρετισμό  - ομιλία για τις σχολές του ΙΕΚ και για τις ανάγκες του Τουρισμού από την κα. Όλγα Κριτσιμά, και στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι παρακάτω ομιλητές:


1.       Καράμπελας Νάσος: (General manager) θα μιλήσει για την Τουριστική Ανάπτυξη και για το F&B control.


2.       Δότσιος Αδάμος: Υπεύθυνος Τομέα Γαστρονομίας ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Θα μιλήσει επίσης για την διαχείριση Υλικών Κουζίνας καθώς και για τα τοπικά προϊόντα αλλά και για το πρωινό των ξενοδοχείων.


3.       Μιλτιάδης Ζήκος: Προϊστάμενος και Διευθυντής του ΕΦΕΤ Ιωαννίνων όπου θα μας μιλήσει για θέματα Υγιεινής και προστασίας των Προϊόντων.


4.       Αλεξίου Θεόδωρος: Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Πρόεδρος της Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου όπου και θα μας μιλήσει για την ψυχολογία του πελάτη.


5.       Το Γεύση & Άρωμα σε συνεργασία με την ΑΒΕΚ , HAUSBRANDT ΕΛΛΑΣ αναδεικνύει γιατί ο Καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μας μυήσει στον υπέροχο κόσμο του. Θα γνωρίσουμε από κοντά τον λόγο που κάνει τον καφέ τόσο ιδιαίτερο , διαφορετικό και ελκυστικό.


Σίγουρα μετά από αυτή την ημερίδα θα βγούμε όλοι καλύτερα εκπαιδευμένοι και κερδισμένοι για την επόμενη μέρα που θα πρέπει να είμαστε σαν περιοχή πιο ανταγωνιστικοί για ένα ποιοτικό Τουριστικό Προϊόν.


Να σημειώσουμε το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ και αφορά:


·         όλους τους εργαζομένους οποιαδήποτε επιχείρησης, όλους τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και για όποιον/ια επιθυμεί να ενημερωθεί. 


·         Για όποιον/ια παρεβρεθεί θα πρέπει να έχει απαραίτητα το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης όπως επίσης και ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο για ταυτοποίηση.


Το εν λόγω σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το κανάλι μας στο YouTube (Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας) για τους συμπολίτες μας που δεν μπορούν να παρευρεθούν.


Με τιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]