Έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και σπουδαστές τα ξενοδοχεία του Νομού Ιωαννίνων


Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει την επανέναρξη των σχολικών και εκπαιδευτικών εκδρομών, δηλώνοντας πως τα ξενοδοχεία-μέλη της τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, εξασφαλίζοντας την ασφαλή διαμονή των μαθητών και σπουδαστών.

Μετά από δύο σχολικές χρονιές, κατά τις οποίες ελάχιστες εκδρομές πραγματοποιήθηκαν λόγω της πανδημίας, το φετινό ΦΕΚ επιτρέπει την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών εκδρομών υπό προϋποθέσεις και έτσι πλέον οι μαθητές μπορούν να αναπληρώσουν τις εμπειρίες που στερήθηκαν. Παράλληλα, ανοίγει και ο δρόμος για την πραγματοποίηση αντίστοιχων εκδρομών από ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια / κολέγια) αλλά και μέσω των προγραμμάτων Erasmus. 

Είναι γνωστό άλλωστε πως ο νομός Ιωαννίνων προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια εκπαιδευτική εκδρομή για να κριθεί επιτυχημένη: σύγχρονες ξενοδοχειακές υποδομές, πληθώρα μουσείων, αξιοθέατα πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος, περιβαλλοντικά πάρκα, φημισμένη τοπική κουζίνα και νυχτερινή διασκέδαση.

Ως προς τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αξίζει να σημειωθεί πως στον νομό Ιωαννίνων υπάρχει μια πληθώρα σπουδαίων μουσείων και διεθνώς αναγνωρισμένων αξιοθέατων. 

«Χαιρετίζουμε την επανέναρξη των εκπαιδευτικών εκδρομών και υπενθυμίζουμε πως τα ξενοδοχεία – μέλη μας πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τηρούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να εξασφαλίσουν την ασφαλή διαμονή όλων των μαθητών, σπουδαστών και εκπαιδευτικών» δηλώνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]