Ιωάννινα:Η ΑΡΣΙΣ Ηπείρου διοργανώνει εκδήλωση για τα δικαιώματα του παιδιού




Αύριο, Σάββατο 20 Νοεμβρίου 11:00-13:00 στη Μιχαήλ Αγγέλου και Μελανίδη Γωνία, έφηβοι που διαμένουν σε διαμερίσματα ημιαυτόνομης διαβίωσης ασυνόδευτων ανηλίκων, που διαχειρίζεται η ΑΡΣΙΣ στα Ιωάννινα, μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου και των εργαζομένων της οργάνωσης θα δημιουργήσουν, μέσα από τις απόψεις του κόσμου και την δύναμη του μολυβιού, μία εγκατάσταση "ομπρέλα προστασίας" από όσα καταπατούν καθημερινά τα δικαιώματα των παιδιών.

Η ολοκλήρωση, το στήσιμο και η έκθεση της εγκατάστασης θα πραγματοποιηθούν την επόμενη ημέρα 21 Νοεμβρίου στη 13:00, στον προαύλιο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.


Η "Ομπρέλα Προστασίας" αποτελεί τον προάγγελο μίας μεγαλύτερης δράσης που στόχο έχει τη δημιουργία "Στεγάστρων" στα Ιωάννινα και σε άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας, τα οποία θα λειτουργήσουν ως σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης σε επίκαιρα ζητήματα, ενώ παράλληλα θα προστατεύουν από καιρικά φαινόμενα.

Τα στέγαστρα και τη λειτουργία τους οραματίστηκε ο Ηρακλής Τριανταφύλλου μέσα από τα εργαστήρια του προγράμματος Tale of X Cities.

Το εγχείρημα αποτελεί και μέρος εκδηλώσεων και δράσεων του υβριδικού Φεστιβάλ Tale of X Cities


Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/ArsisEpirusRegion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]