ΔΑΣ ΟΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:Ο κατήφορος συνεχίζεται .....


 Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Συνάδελφοι, 

Ο κατήφορος των παρατάξεων «Ενότητα-Συσπείρωση-Δυναμική Πρωτοβουλία» στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων συνεχίζεται…

Ενώ έβγαλαν ανακοίνωση που έγραφαν  « τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε το συντομότερο να αποφασίσουμε την προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ιωαννίνων», ενώ εμφανίστηκαν στη νυχτερινή βάρδια του Δήμου Ιωαννιτών και στο εργοτάξιο του Δήμου Ζίτσας και έλεγαν ότι θέλουν να γίνουν εκλογές,  στη συνεδρίαση του Συλλόγου ΟΤΑ, δεν ψήφισαν να γίνει ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Συνέλευση που να αποφασίσει ημερομηνία εκλογών !!!! 

Ενώ κρατάν στα χέρια τους 256 υπογραφές εργαζομένων που ζητούν εκλογές τις έγραψαν στα «παλαιότερα των υποδημάτων τους» και αποφάσισαν να γίνει γενική συνέλευση χωρίς όμως εκλογές για να κερδίσουν κι άλλο χρόνο. Κάνουν τα πάντα ώστε από 1-1-2022 να έχει διαλυθεί ο Σύλλογος! 

Σα να μην έφτανε η ευθεία επίθεση που δέχονται όλα τα Σωματεία με το Νόμο Χατζηδάκη, τα μέλη του ΔΣ ανεβάζουν την αντεργατική επίθεση ένα μπόι ώστε να διασφαλίσουν τη διάλυση του Συλλόγου που αυτά τα 2 χρόνια έγινε καρφί στο μάτι της εργοδοσίας .

Ούτε η κυβέρνηση δεν έχει δώσει τέτοιο επίμονο αγώνα για να απαγορεύσει στους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες των σωματείων!  

Υποχρεώθηκαν εξαιτίας του καταστατικού να βγάλουν πρόσκληση και γι αυτό αποφάσισαν συνέλευση χωρίς εκλογές, σε ανοιχτό χώρο Νοέμβρη μήνα στα Γιάννενα, χωρίς να έχουν εξασφαλίσει εναλλακτική σε περίπτωση κακοκαιρίας. 

Είμαστε σίγουροι ότι όταν θα διαβάζουν την ανακοίνωση μας θα χορεύουν και το χορό της βροχής για να βάλει και ο καιρός το χεράκι του να ΜΗΝ γίνει συνέλευση… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]