Ιωάννινα:Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο αλλοδαπών .....έβγαλε «λαβράκι»....

 


Ακόμα μία ποσότητα ναρκωτικών εντοπίστηκε από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου 

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, που μετέφεραν με όχημα πάνω από -11- κιλά ακατέργαστης κάνναβης 

Κατασχέσεων ναρκωτικών συνέχεια για τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 

Ύστερα από την κατάσχεση προχθές (26-11-2021) συνολικής ποσότητας -105,5- κιλών ακατέργαστης κάνναβης και -24,7- γραμμαρίων κοκαΐνης από τα Τμήματα Δίωξης Ναρκωτικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων  ακόμα μία περίπτωση εντοπισμού ναρκωτικών προέκυψε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών στην Ήπειρο. 

Αυτή τη φορά, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων συνέλαβαν χθες (27-11-2021) το μεσημέρι στα Ιωάννινα δύο αλλοδαπούς, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. 

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -10- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -11- κιλών και -400- γραμμαρίων. 

Το παραπάνω αυτοκίνητο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]