Πάρις Κουρτζίδης (Εκπρόσωπος Τύπου ΚΕΛΑΝ): "Η δικαστική διερεύνηση πρέπει να επεκταθεί… για καταγγελίες εκτός ΜΕΘ!"


 Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, με αφορμή την εισαγγελική παρέμβαση που προκλήθηκε μετά και από παρότρυνση του Κ.ΕΛ.ΑΝ., επανέρχεται και ζητά ενδελεχή έρευνα και πλήρη ενημέρωση για όλους όσοι πέθαναν ή πεθαίνουν, όχι μόνο μέσα σε «μαϊμού» εντατικές, αλλά και εκτός ΜΕΘ.


Ειδικότερα, ο κ. Πάρις Κουρτζίδης, δήλωσε:

Μετά την ορθή, αν και καθυστερημένη, εισαγγελική παρέμβαση, λόγω της «σκληρής» αλλά δίκαιης δήλωσής μας, σχετικά με την ανοχή που ενίοτε επιδεικνύει η ελληνική δικαιοσύνη στους κυβερνώντες, με αφορμή τις πρόσφατες καταγγελίες Βασιλακόπουλου περί κατασκευής «μαϊμού» ΜΕΘ, οι οποίες παρουσίασαν αυξημένη θνητότητα, η διερεύνηση κρίνουμε ότι είναι επιβεβλημένο να επεκταθεί.


Ο διευθυντής παθολογικής του νοσοκομείου Λάρισας για παράδειγμα ήρθε να προστεθεί σε μια μακρά λίστα εν ενεργεία νοσοκομειακών ιατρών που καταγγέλλουν «υβριδικά εγκλήματα» της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αναρίθμητοι ασθενείς διασωληνώνονται εκτός ΜΕΘ.


Προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις δεν γίνονται. Αναβάλλονται επ’ αόριστον. Το υγειονομικό προσωπικό δεν επαρκεί, ωστόσο, το υπουργείο Υγείας είχε την «πολυτέλεια» να αναστείλει την εργασία σε 7.000 γιατρούς, νοσηλευτές και γενικά υγειονομικούς του ΕΣΥ. Κι ενώ το τέταρτο κύμα πανδημίας ήταν αναμενόμενο, ο δε «πόλεμος» δείχνει να εντείνεται στα δημόσια νοσοκομεία, η κυβέρνηση αντί να τους ενεργοποιήσει, υποβάλλοντας τους σε τρία rapid test ανά βδομάδα, συνεχίζει να τους κρατά εκτός, ενεργώντας τιμωρητικά και εγκληματικά - γενικά για κάθε ανεμβολίαστο!  


Την ίδια στιγμή, που οποιοσδήποτε εμβολιασμένος, μπορεί να νοσεί και να μη το γνωρίζει ή ασυνείδητα να μη το δηλώνει, εν τούτοις, βάσει πιστοποιητικού εμβολιασμού, δύναται να κυκλοφορεί παντού ελεύθερα, διασπείροντας τον ιό!


Πρόκειται για το απόλυτο θέατρο του παραλόγου που οδηγεί σε εγκλήματα: Κοινωνικά, οικονομικά, ακόμη και βιολογικά. Κατά τα λοιπά, υποτίθεται ότι όλα γίνονται για χάριν της δημόσιας υγείας και του δημοσίου συμφέροντος.


Όμως, προς χάριν του δημοσίου συμφέροντος, ως κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ζητάμε πλήρη έλεγχο και ενημέρωση: Πόσοι σε καθημερινή βάση ενώ νοσούν με βαριά συμπτώματα καταλήγουν εκτός ΜΕΘ; Πόσοι έχουν πεθάνει λόγω ανεπαρκούς φροντίδας μέσα σε «μαϊμού» ΜΕΘ; Πόσοι επιβαρύνουν την υγεία τους ή χάνουν τη ζωή τους γιατί το ΕΣΥ δεν μπορεί να τους υποβάλλει σε επέμβαση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]