Ιωάννινα:Ανεπιθύμητοι οι ιμπεριαλιστές στην πόλη -Κάλεσμα σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

 


ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Κάλεσμα σε συγκέντρωση αύριο Παρασκευή 12/11 

στις 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων


Ιωάννινα, 11/11/2021


Με τον τίτλο «Παρέχοντας ασφάλεια σε μια ανασφαλή εποχή» θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννενα, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, εκδήλωση υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ. 

Σχετικά με το πως ορίζει την «ασφάλεια» το ΝΑΤΟ και οι εντός των συνόρων υποστηρικτές του, καλύτερα θα ήταν να μιλήσουν οι κάτοικοι των χωρών της πρώην Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, του Ιράκ, της Λιβύης, της Υεμένης και αμέτρητων άλλων περιοχών, που στο όνομα αυτής της αιματοβαμμένης «ασφάλειας» είδαν τις ζωές τους να διαλύονται.

Την εκδήλωση θα «τιμήσουν» με την παρουσία τους, σύσσωμοι οι τοπικοί άρχοντες, υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ, πρώην υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που πανηγυρίζουν για την στρατιωτική συμφωνία με τις ΗΠΑ. 

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ιωαννίνων, η Κίνηση Κομμουνιστών-Εργατικός Αγώνας και η Κομμουνιστική Οργάνωση ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ καλούν τον γιαννιώτικο λαό σε συγκέντρωση, αύριο, Παρασκευή 12/11, στις 6:00 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων για να διαδηλώσουν, αποδοκιμάζοντας την νατοϊκή εκδήλωση, και να αντισταθούν στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και των ντόπιων λακέδων τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]